Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Kasapoğlu'ndan milli sporculara tebrik 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cezayir'de düzenlenen 19'uncu Akdeniz Oyunları'nın 3'üncü gününde cimnastik, güreş ve bocce branşlarında madalya kazanan milli sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA) -

Cezayir'in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nın üçüncü milli sporcularımız; 2 altın, 3 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazandı. Cimnastikte Adem Asil ile Güreşte Muhammet Karavuş altın madalya kazanırken, diğer güreşçilerimiz Samet Ak, Fatih Erdin ve Feyzullah Aktürk gümüş madalyanın sahibi oldu. Bocce branşında Gülçin Esen-Beyza Tatarlı ikilisi bronz madalya kazandığı organizasyonda, güreşte Salim Ercan da madalya kürsüsünün üçüncü basamağında yer aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19'uncu Akdeniz Oyunları'nın 3'üncü gününde madalya kazanan Milli sporcularımız için yayımladığı  tebrik mesajında, şunları söyledi:

"Cezayir'in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nın üçüncü gününde; cimnastik, güreş ve bocce branşlarında 2 altın, 3 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazanan milli sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Oyunlarda ülkemize büyük gurur yaşatan Milli sporcularımızı kutluyor, mücadelelerine devam eden diğer sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum."

 

Diğer Haberler

  1. Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Yunanistan'da çifte kupa hedefinde
  2. TFF, Mart ayının Fair Play ödüllerini açıkladı
  3. Halil Umut Meler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda düdük çalacak
  4. Büşra Güneş, 1 yıllığına Kuzeyboru’da
  5. Fenerbahçe'de rekor seri bitti, bitime 5 hafta kala puan farkı 4'e yükseldi
  6. Sivasspor - Fenerbahçe maçının ardından
  7. İtalya Serie A'da şampiyon Inter
  8. Sivasspor Basın Sözcüsü Karagöl: Biz şerefimizle ve namusumuzla oynayan bir kulübüz
  9. Potada derbiyi kazanan Galatasaray oldu
  10. Sivasspor - Fenerbahçe: 2-2

© Copyright 2024

DHA