Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Basketbol kulüp temsilcileri ve protokol üyeleri Yalova’da buluştu 

Karaderili Şirketler Grubu’na bağlı Terma City, Yalova’da gerçekleştirilen HDI Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off maçlarında mücadele veren takımların yöneticileri ile il protokolünü yemek organizasyonunda buluşturdu.

ABONE OL
YALOVA, (DHA) -

Şampiyonaya katılan takımları otellerinde ağırlayan Terma City, organizasyonuna katılan takım yöneticileri ile il protokolü için yemek organizasyonu gerçekleştirdi. Burada konuşan Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menajeri Erdem Göksel, Yalova’da tekerlekli sandalye sporuna verilen destekten dolayı il protokolüne ve Terma City yetkililerine teşekkür etti. Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı İdari Menajeri Ogün Karataş da organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini sundu. 

 

DAVETLİLERE FORMA HEDİYE EDİLDİ 

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Karaderili Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali ve Terma City Basın Koordinatörü Semra Aydın’a forma hediyeleri takdim edildi. Programa Vali Muammer Erol, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Ferhat Esatbeyoğlu, Beşiktaş Kulübü Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş Terma City Genel Müdürü Altuğ Çiloğlu da katıldı.

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş, transfer komitesi kuruyor
  2. Süper Lig'de 31’inci haftanın hakemleri açıklandı
  3. Dünya üçüncüsü kick boks sporcusu Zeynep, şampiyonluk için hazırlıklara başladı
  4. Baskonia – Anadolu Efes: 76-97
  5. Fenerbahçe Opet – Eczacıbaşı Dynavit: 3-2
  6. Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya’da çeyrek finalde
  7. İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Sandro Tonali’ye 50 kez bahis oynama suçlaması
  8. Beşiktaş camiası, Ahmet Ürkmezgil'in iftarında buluştu
  9. Türkiye Kupası’nda final 23 Mayıs’ta oynanacak
  10. Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Can Gebetaş: 2 Nisan’da Fenerbahçe’nin geleceği adına hep beraber bir karar vermek durumundayız

© Copyright 2024

DHA