Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

3 kişiyle 'polisiz' diyerek soygun yapan firari şüpheli yakalandı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, kendilerini 'polis' olarak tanıttıkları İ.U. (26) ve E.U. (22) çiftinin evine gelip, ziynet eşyaları ile para çalan 4 kişiden firari C.B. (31) yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Daha önce yakalanan 3 kişi de tutuklanmıştı.

ABONE OL
Alişan KOYUNCU- Selda Hatun TAN/İZMİT (Kocaeli), (DHA)

Olay, 5 Eylül'de, Gölcük'te meydana geldi. İ.U. ve E.U. çiftinin evine sabaha karşı gelen 4 kişi, kendilerini 'polis' olarak tanıtarak, içeri girdi. Şüpheliler, kısa süre içinde, çift görmeden evdeki ziynet eşyaları ile parayı çalarak, evden ayrıldı. İ.U. ve E.U., bir süre sonra ziynet eşyaları ile paranın yerlerinde olmadığını fark edip, polise başvurdu. Bunun üzerine harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden tespit edilen hırsızların olay sonrası kullandığı otomobilin plakasından yola çıkılarak, kimlikleri belirlendi. Hırsızlardan M.E.D. (25), B.G. (26) ve B.R. (25) gözaltına alınırken, C.B. (31) ise yakalanamadı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

RESTORANDA YEMEK YERKEN YAKALANDI

C.B. ile ilgili çalışma yürüten polis ekipleri, dün Körfez ilçesindeki restoranda olduğu bilgisine ulaştı. Restorana operasyon düzenleyen ekipler, C.B.'yi yemek yerken yakaladı. Gözaltına alınan C.B.'nin, 5 ayrı suçtan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen C.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. Av yasağı başladı, balık fiyatları arttı
  2. Özgürlük Filosu Gazze için yola çıkacak
  3. Define kazasında ölen 3 kişi toprağa verildi
  4. Afyonkarahisar Belediyesi'nde izleme ve dinleme cihazları bulunduğu iddiasına inceleme
  5. Marketteki silahlı saldırının şüphelisi tutuklandı
  6. Ankara Valiliği'nden 'fırtına' uyarısı
  7. Kırklareli'de yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı
  8. Beyoğlu’nda inşaat zeminine düşen işçi itfaiye tarafından kurtarıldı
  9. Ege Denizi için 'fırtına' uyarısı
  10. 15,5 yıl hapisle aranan hükümlü, duvarın arkasındaki gizli bölmede yakalandı

© Copyright 2024

DHA