Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Askerden izne geldi, silahlı saldırıda öldü

Samsun’da, hafif ticari araçtan kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle açılan ateş sonucu, motosikleti ile seyir halinde olan Furkan Demircan (20), hayatını kaybetti. Kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatılırken, Demircan'ın Tekirdağ'da askerlik yaptığı ve memleketi Samsun'a izinli olarak geldiği belirtildi.

ABONE OL
Hüseyin KALAY/SAMSUN, (DHA)

Olay, akşam saatlerinde İlkadım ilçesi Nebiler Caddesi’nde meydana geldi. Tekirdağ’da vatani görevini yapan Furkan Demircan bir süre önce izine çıkarak memleketi Samsun’a geldi. Motosikleti ile seyir halinde olan Demircan'a, harekat halindeki hafif ticari araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı. Araçtan açılan ateş sonucu saçmaların isabet ettiği Demircan, kanlar içinde kalıp, motosikletten düştü. Şüpheliler, araçla olay yerinden uzaklaşırken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Demircan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Demircan'ın cesedi, savcılık incelemesinin ardından, otopsisi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Samsun'da, motosikletiyle hareket halinde olan Furkan Demircan'ın başka bir araçtan pompalı tüfekle açılan ateş sonucu vurularak hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili şüpheli F.Ç., Atakum ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli F.Ç., sağlık kontrolü için Gazi Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Diğer Haberler

  1. Burdurlu kadınlara Fransa'dan 120 bin bocce topu siparişi
  2. Hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü ‘asli kusurlu’ çıktı
  3. Sultanbeyli’de kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
  4. Şişli'de bulunan Zorlu holding binasına ateş açıldı
  5. Depremin merkez üssü Sulusaray havadan görüntülendi
  6. Otomobilin çarpıp kaçtığı bisiklet sürücüsü öldü; ekmekleri etrafa saçıldı
  7. Bursa'da çim kalıp kesme makinesini çalan şüpheli yakalandı
  8. Karaburun açıklarında 1'i çocuk 38 düzensiz göçmen kurtarıldı
  9. Bolu'da damat vahşeti: Aile içi kavgada eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
  10. İstanbul'da 'Mahzen-29' operasyonu: 32 şüpheli yakalandı

© Copyright 2024

DHA