Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhuriyet savcısının oturduğu sitedeki 6 daireye giren hırsızlar yakalandı

Karaman'da polisler ile cumhuriyet savcılarının da oturduğu sitede 6 farklı apart daireye girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen Samet D. ile Atilla G. yakalandı. Şüphelilerin, cumhuriyet savcısı ile emniyet görevlilerinin oturduğu apart dairelerin kapılarını zorladıkları ancak açamadıkları ortaya çıktı.

ABONE OL
Muammer ŞEN/KARAMAN, (DHA)

Karaman’da Osman Gazi Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı’nda bir saat içinde 6 farklı apart dairede hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheliler polis tarafından yakalandı. Olay, emniyet görevlileri ile cumhuriyet savcısının da yaşadığı apart dairelerin bulunduğu sitede meydana geldi. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, apart dairelerde yaptıkları incelemede 2 daireden 1 adet cep telefonu, çeyrek altın ile bir miktar paranın 1 saat içerisinde çalındığını, 4 daireden ise çalınan bir eşya olmadığını belirledi. Çevrede bulunan mobese ve güvenlik kameraları tek tek incelemeye alan ekipler, şüphelilerin kimliklerini kısa sürede belirledi. Şüphelilerin, polisler ile cumhuriyet savcısının oturduğu dairelere de girmeye çalıştığı ancak kapıları açamadıkları ortaya çıktı. Olayın ardından Samet D. ve Atilla G. yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’nde sorgulanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandılar.

Diğer Haberler

  1. AYM Başkanı Özkaya: Mahkememize 23 Eylül 2012 tarihinden itibaren bugüne kadar toplam 601 bin 726 başvuru yapılmıştır
  2. Babasının beylik tabancası ile ağabeyini öldürdü
  3. Avcılar'da kaldırım çöktü
  4. Eski Edirne Belediye Başkanı Gürkan'ın 47 yıl hapisle yargılandığı dava karara kaldı
  5. Yargıtay Başkanlığı seçiminde 24 ve 25'inci turdan da sonuç çıkmadı
  6. Tartıştığı husumetlisini öldüren şüpheli, tutuklandı
  7. Arkadaşını vurup, hastane önüne bıraktı
  8. Kurtulmuş: Çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir
  9. Martının kaptığı kulak davasında karar
  10. Dron operatörü, 23 Nisan kutlamalarında öğrenciyi tekmeledi

© Copyright 2024

DHA