Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Davutoğlu'nun konvoyunda kaza; genel başkan yardımcısı ve 1 çocuk yaralı

Kırklareli'de, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun konvoyunda meydana gelen kazada Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün ile 1 çocuk yaralandı.

ABONE OL
Ali Can ZERAY- Resul ORUÇOĞLU/KIRKLARELİ, (DHA)



Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde parti binasının açılışına katılıp, halkla bir araya geldi. Daha sonra Kırklareli merkezdeki programına geçen Davutoğlu'nun konvoyundan araç ile başka bir araç, kavşakta çarpıştı.



Kazada Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün ile diğer araçta bulunan 1 çocuk yaralandı. Ün, ihbarla kaza yerine gelen sağlık ekibince ambulansla Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralı olan çocuk ise ambulansta tedavi edildi.



Aracı konvoyun önde bulunan ve kazadan daha sonra haberi olan Ahmet Davutoğlu'nun hastaneye gideceği belirtildi.



DAVUTOĞLU'NDAN AÇIKLAMA
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, konvoyunda meydana gelen kazada yaralanan Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün ve hafif yaralanan çocuk ile birlikte kontrol amaçlı hastaneye getirilen 3 kişiyi de ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Davutoğlu, "Kırklareli'nde kongre ve ziyaretler nedeniyle bulunuyoruz. Pehlivanköy'e bir ziyarette bulunduk, ardından Sema hanım ve Ümraniye gençlik kolu başkanımız Abdussamet beyin içinde bulunduğu araç, kaza yaptı. Sema hanımın başına küçük bir dikiş atıldı, ayrıca kolundaki bir kırık dolayısıyla da İstanbul'a sevk edildi. Kendisiyle de görüştüm, hamdolsun genel durumu iyi olmakla birlikte tabi kolundaki kırık dolayısıyla da İstanbul'da tedavi altına alınması gerekiyor. Abdussamet beyin de ultrasonları çekildi, netice bekliyoruz. İnşallah onun için de bir sıkıntı olmaz. Sema hanıma da Abdussamet beye de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ayrıca hastane yetkililerine de teşekkür ediyorum. İlgi gösteren ve tüm arayanlara da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Trabzon’da sezonda yasal boy sınırı altında avlanan 20 ton hamsiye el konuldu
  2. Prof. Dr. Atmaca'dan 'teleferikte sabotaj' değerlendirmesi
  3. Arkadaşını bıçakladı, 'Birini öldürdüm' diyerek kendini ihbar etti
  4. Yol verme tartışmasında 2 kişiyi bıçaklayan 4 şüpheli yakalandı
  5. Köpek dövüştüren 14 kişiye 93 bin 808 lira ceza
  6. Bulgaristan sınırında 12 kaçak göçmen yakalandı
  7. Naci Görür: Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanı
  8. Sanayi sitesindeki yangında 4 iş yeri zarar gördü
  9. Otomobiline çarptığı sürücü öldü, aracını kaza yerinde bırakıp kaçtı
  10. Silivri'de kahvehaneye tüfekle ateş açtı

© Copyright 2024

DHA