Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kazayı öğrendi, 'Kızıma bir şey oldu mu?' diyerek fenalaştı

Afyonkarahisar'da, babasıyla cep telefonu almaya giden Pınar Meydan (11), yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralandı. Haberi alıp, gelen Pınar'ın annesi Nurten Meydan, "Kızım nerede, doğru söyleyin bir şey oldu mu?" diyerek fenalık geçirdi. Çocuğunun iyi olduğunu öğrenen anne, daha sonra hastaneye gitti.

ABONE OL
Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Afyonkarahisar'ın Milli Birlik Caddesi'nde dün öğle saatlerinde babası Yılmaz Meydan ile cep telefonu almaya giden Pınar Meydan, yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada 03 UV 219 plakalı hafif ticari araç, Pınar Meydan'a çarptı. Yaralanan Pınar'a ilk müdahaleyi ihbar üzerine kaza yerine gelen sağlık görevlileri yaptı. Pınar Meydan, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedaviye alındı.

ANNE FENALIK GEÇİRDİ

Kazayı duyup, koşarak, caddeye gelen anne Nurten Meydan ise polislere ve çevredeki esnafa "Kızım nerede, doğru söyleyin, bir şey oldu mu?" diyerek fenalaştı. Olay yerindeki polis ekipleri, anneyi sakinleştirmeye çalıştı. Kızının sağlık durumunun iyi olduğuna bir süre sonra ikna olan Nurten Meydan, Pınar'ın babasıyla cep telefonu almaya gittiğini anlatarak, olay yerindeki duraktan dolmuşa binip, hastaneye gitti.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kaza anı, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde yolun karşısına geçmek isteyen kıza, hafif ticari aracın çarpma anı yer aldı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Özhaseki'den 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı
  2. Kadir İnanır'ın sağlık durumu: Oturabiliyor, fizik tedavi süreci devam ediyor
  3. Barında ele geçirilen 25 ruhsatsız silahı antika olarak sakladığını öne sürdü
  4. 180 milyon liralık dolandırıcılıkta 20 tutuklama
  5. Kafedeki çatışmada 25 şüpheli adliyede
  6. Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı
  7. Esenyurt'ta Mısırlı'ya dayak
  8. Fatih'te kılıf iade ücreti nedeniyle çıkan kavgaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı
  9. ‘Barbut’ oynayan 7 kişiye 44 bin 975 lira ceza
  10. Bayram seyahat ekonomisi 100 milyar TL

© Copyright 2024

DHA