Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Para vermeyen anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen Mert Diplen (20), para istediği annesi Sevgi (46) ve babası Şenol Diplen'i (47) çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan ve 35 suçtan kaydı olduğu belirlenen Mert Diplen, tutuklandı.

ABONE OL
Abdulkadir AYDINIŞIK/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)

Olay, gece yarısı, Edremit ilçesi Cennetayağı Mahallesi'nde meydana geldi. 'Uyuşturucu madde kullanmak' dahil 35 suçtan kaydı bulunan Mert Diplen, iddiaya göre annesi Sevgi Diplen ve babası Şenol Diplen'den para istedi. Diplen çiftinin oğullarının isteğini reddetmesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Mert Diplen, önce babası Şenol Diplen'i ardından annesi Sevgi Diplen'i bıçakladı. Sevgi ve Şenol Diplen kanlar içinde yere yığılırken, evden yükselen çığlık seslerini duyanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Söz konusu adrese gelen sağlık görevlilerinin kontrolünde Sevgi ve Şenol Diplen'in yaşamını yitirdiğini belirlendi. Gözaltına alınan Mert Diplen, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaşamını yitiren Sevgi Diplen ve Şenol Diplen'in cenazeleri, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞ

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, istediği parayı vermediği gerekçesiyle annesi Sevgi ve babası Şenol Diplen'i evlerinin balkonunda bıçaklayarak, öldüren Mert Diplen’in, uyuşturucu madde kullanımı başta olmak üzere 35 suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle geçen sene tutuklanan Diplen’in, açık cezaevlerinde kalanlara, koronavirüs salgını nedeniyle verilen izinle çıktığı öğrenildi.

17 YAŞINDAYKEN 16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ÖLDÜRMÜŞ

Mert Diplen'in, 17 yaşındayken ise tartıştığı Kadir Akgün’ü (16) öldürdükten sonra tutuklandığı, yaşının küçük olması ve iyi hal ile tahrik indirimlerinin uygulanması nedeniyle 2 yıl sonra cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Özhaseki'den 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı
  2. Kadir İnanır'ın sağlık durumu: Oturabiliyor, fizik tedavi süreci devam ediyor
  3. Barında ele geçirilen 25 ruhsatsız silahı antika olarak sakladığını öne sürdü
  4. 180 milyon liralık dolandırıcılıkta 20 tutuklama
  5. Kafedeki çatışmada 25 şüpheli adliyede
  6. Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı
  7. Esenyurt'ta Mısırlı'ya dayak
  8. Fatih'te kılıf iade ücreti nedeniyle çıkan kavgaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı
  9. ‘Barbut’ oynayan 7 kişiye 44 bin 975 lira ceza
  10. Bayram seyahat ekonomisi 100 milyar TL

© Copyright 2024

DHA