Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sokak sokak dolaşıp kayıp oğlunu arıyordu! Haber geldi

Ailesinin hayatından endişe ettiği, kendisinden 5 gündür haber alınamayan İbrahim Aldal (16), polis ekipleri tarafından Acıpayam ilçesinde yaşayan bir arkadaşının evinde bulundu. Baba Hilmi Aldal, oğluna kavuştuğu için sevinçli olduğunu belirterek, "Oğlum eve dönmekte geciktiği için korkmuş. Bu yüzden gelememiş. Bizi korkuttu ama oğlumuza kavuştuğumuz için çok sevinçliyiz" dedi.

ABONE OL
Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)

Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan İbrahim Aldal, 27 Haziran Cumartesi günü akşam saatlerinde arkadaşına gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Lise öğrencisi Aldal'dan bir daha haber alınamadı. Ailesi, eve gelmeyen oğullarının durumundan endişelenerek durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, kayıp Aldal'ı bulmak için çalışma başlattı. Yapılan aramalarda Aldal'a ait bir iz bulunamadı.

'GÖZÜM HEP OĞLUMU ARIYOR'

Gidebileceği yerlere bakmasına rağmen oğluna henüz ulaşamayan Hilmi Aldal, kayıp ilanı bastırdı. İlçedeki cadde ve sokakları dolaşıp kayıp ilanları boş bulduğu her yere yapıştıran Aldal, yetkililerden yardım istedi. Oğlunun eve dönmesini umut ettiğini ifade eden Aldal, "Bir umut ışığı, ipucu olmadığı için oğlumu kendim arıyorum. Otogara gidip bakıyorum. İşlek meydanları, kalabalık yerleri dolaşıyorum. Geziyorum, gözüm hep oğlumu arıyor. Kayıp ilanları yaptırdım. Sokaklarda onları asıyorum. Maalesef arama çalışmalarından eli boş dönüyorum" dedi.

'ZAMAN GEÇTİKÇE ENDİŞELERİM BÜYÜYOR'

Oğlunun aramaya devam edeceğini ifade eden Aldal, "İbrahim'i gören ya da yerini bilenlerin güvenlik güçlerine bildirmelerini istiyorum. Her geçen gün kafamda soru işaretleri artıyor. Oğlum, eve bağımlı uysal bir çocuk. Bizimle hiçbir sıkıntısı yoktu. Kendisiyle baba oğuldan çok arkadaş gibiydik. Gün geçtikçe endişelerim büyüyor. Aklımıza kötü şeyler geliyor. Çaresiz üzgün bir şekilde bulunmasını bekliyoruz" diye konuştu.

ARKADAŞININ EVİNDE BULUNDU

Ailesinin hayatından endişe ettiği, kendisinden 5 gündür haber alınamayan İbrahim Aldal (16), polis ekipleri tarafından Acıpayam ilçesinde yaşayan bir arkadaşının evinde bulundu. Baba Hilmi Aldal, oğluna kavuştuğu için sevinçli olduğunu belirterek, "Oğlum eve dönmekte geciktiği için korkmuş. Bu yüzden gelememiş. Bizi korkuttu ama oğlumuza kavuştuğumuz için çok sevinçliyiz" dedi.

Diğer Haberler

  1. Elazığ'da okul müdürü, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı
  2. 14 yaşındaki çocuk, babasından izinsiz aldığı otomobille 2 araca çarptı: 3 yaralı
  3. Kaza yapan alkollü sürücüden trafik polislerine: Siz trafik polisisiniz, beni gözaltına alamazsınız
  4. Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi
  5. Bakan Özhaseki'den 'fırtına' ve 'yağış' uyarısı
  6. 5,5 yıldır kalp nakli bekleyen Esila, solunum destek cihazına bağlandı
  7. Büyükçekmece'de İETT otobüsü bariyerlere çarptı
  8. Tokat ve Yozgat'ta depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü
  9. Prof. Dr. Naci Görür: Depreme dirençli şehir yaratmalıyız
  10. Ayhan Bora Kaplan: Benim arabama bomba atsanız işlemez

© Copyright 2024

DHA