Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tokyo'da Türkiye’yi temsil edecek sporcular adına fidan diktiler

Muş’ta, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı sporcular, Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatlarına katılacak 71 milli sporcu adına fidan dikti.

ABONE OL
Muhammed Sami MARAL/MUŞ, (DHA)

Muhammed Sami MARAL/MUŞ, (DHA)–MUŞ’ta, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı sporcular, Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatlarına katılacak 71 milli sporcu adına fidan dikti.

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatlarında kota hakkı elde ederek Türkiye'yi temsil edecek 71 sporcu için fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi. Muşlu sporcular ile kurum personelinin katıldığı etkinlikte fidanlar toprakla buluşturuldu. Sporcular, diktikleri fidanların üzerine de Tokyo'ya gidecek sporcuların isimlerini verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, “Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatlarında ülkemiz ciddi anlamda kota hakkı elde etti. Sporcularımız ve personellerimizle birlikte olimpiyat barajını geçerek kota elde eden sporcularımıza hem moral, hem jest olsun diye her biri adına fidanlar diktik. Bütün sporcularımız hem dualarıyla, hem hissiyatlarıyla Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatlarında ülkemizi gururla temsil edecek sporcularımıza duacı ve onların yanında. Gençlik ve Spor Muş il müdürlüğü olarak bütün sporcularımıza müsabakalarında, yarışmalarında başarılar diliyoruz. Vefat eden federasyon başkanlarımız vardı. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz, sporcularımız da vardı onlara da Allah’tan rahmet diliyoruz. Her biri adına birer fidan dikerek, onların ismini de yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Milli Sporcu Derya Kunur ise, “Muş ilinde sporcu arkadaşlarımızla birlikte Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatlarında kota alan arkadaşlarımız için fidan dikimi gerçekleştirdik. Kendilerine başarılar dilerim" dedi.

Diğer Haberler

  1. Elazığ'da okul müdürü, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı
  2. 14 yaşındaki çocuk, babasından izinsiz aldığı otomobille 2 araca çarptı: 3 yaralı
  3. Kaza yapan alkollü sürücüden trafik polislerine: Siz trafik polisisiniz, beni gözaltına alamazsınız
  4. Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi
  5. Bakan Özhaseki'den 'fırtına' ve 'yağış' uyarısı
  6. 5,5 yıldır kalp nakli bekleyen Esila, solunum destek cihazına bağlandı
  7. Büyükçekmece'de İETT otobüsü bariyerlere çarptı
  8. Tokat ve Yozgat'ta depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü
  9. Prof. Dr. Naci Görür: Depreme dirençli şehir yaratmalıyız
  10. Ayhan Bora Kaplan: Benim arabama bomba atsanız işlemez

© Copyright 2024

DHA