Geri Dön
Kültür&Sanat Sosyal medyada nasıl fenomen olunur?

Sosyal medyada nasıl fenomen olunur?

İnternet kullanımının her geçen gün daha da artmasıyla birlikte sosyal medya kullanımı da artıyor. Sosyal medya platformları aktif ve doğru kullanıldığında ise kişiler fenomen haline gelebiliyor.

Sosyal medyada nasıl fenomen olunur?

Sosyal medya platformlarında en sık kullanılanlar arasında özellikle Facebook, Instagram ve Twitter gibi mecralar yer alıyor. Bu platformlardaki takipçi sayısı ne kadar fazlaysa, gönderi etkileşimi aynı oranda artıyor. Bu da gerek çeşitli sponsorluk anlaşmaları yapma gerekse fenomen olmada en önemli etkenleri arasında yer alıyor. Sosyal Medya Hizmetleri konusunda geliştirmeler yapan Crovu, kullanıcıların daha kısa sürede çok fazla takipçi kitlesine ulaşabilmeleri ile ilgili çeşitli çözümler sunuyor. Firma, istenilen takipçi sayısına hızla ulaşma konusunda çözümler üretiyor.

TAKİPÇİ, BEĞENİ VE GÖRÜNTÜLENME ALABİLİRSİNİZ

Özellikle sosyal medya kullanımında sadece takipçi sayısı yeterli olmuyor. Gerek beğeni gerekse gönderiyle etkileşim de sosyal medyanın önemli bir parçası. Crovu Facebook, Instagram, Youtube ve Twitter’a takipçi, beğeni ve görüntülenme sağlayabiliyor. Otomatik beğeni paketi ile sistem gönderilere belirli aralıklarla beğeni gönderiyor ve kullanıcının sosyal medya platformundaki etkileşim oranı artıyor.

8 LİRA BÜTÇE İLE TAKİPÇİ ALABİLMEK MÜMKÜN

Takipçi artırmak ya da fenomen olmak isteyenlere minimum 8 lira bütçe ile takipçi alma imkanı sunan Crovu, çeşitli takipçi ve beğeni paketleriyle kullanıcılarına çözümler sunuyor. En az alınabilecek takipçi sayısı 100 ile başlıyor ve sosyal medya platformunun limitine göre bu rakam 25 bine kadar artırılabiliyor.

GERÇEK TAKİPÇİLERE SAHİP OLMA İMKANI

Takipçi satın alırken en çok merak edilen ise takipçilerin organik mi yoksa bot mu olduğu. Gerçek yani organik takipçilerle çalışan Crovu kullanıcılara Türk ve yabancı uyruklu takipçi seçme imkanı da sağlıyor. Takipçilerin gerçek olmasından kaynaklı 30 gün boyunca yaşanan takipçi azalmalarında ise firma 24 saatte bir yeni takipçi yollayarak sağlanan abone sayısını stabil tutuyor.

İnstagram Takipçisi Satın Alma işlemi sırasında site tarafından kullanıcıdan şifre ya da mail bilgisi istenmiyor. Sadece hesap linki üzerinden paket tanımlaması yapılabiliyor ve böylece kullanıcıların herhangi bir gizli bilgi paylaşmasına gerek kalmıyor. Ödemeler herhangi bir kredi kartı veya banka hesabına EFT/ havale yapılarak gerçekleştirilebiliyor.