Geri Dön
Eğitim Karnesini alan çocuklar kitaplarına kavuştu

Karnesini alan çocuklar kitaplarına kavuştu

Yoğun geçen senenin ardından karnelerini alan çocuklar, her yıl Türkiye İş Bankası tarafından gerçekleştirilen ‘Karneni Göster Kitabını Al’ kampanyasına koştu. Bu yıl 15’incisi gerçekleştirilen kampanya ile karnesini gösteren birçok çocuğa okuma kitabı armağan edildi.

Karnesini alan çocuklar kitaplarına kavuştu

Çocuklar yoğun eğitimin ardından, karnelerine kavuştu. Çocuklara küçük yaşlardan itibaren kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı, bilişsel ve kültürel yeteneklerinin gelişimine destek vermeyi, hayal güçlerini ve merak duygularını geliştirmeyi hedefleyen Türkiye İş Bankası, ‘Karneni Göster Kitabını Al’ kampanyasının 15’incisini düzenledi. Kampanyada bu yıl Arthur Conan Doyle’un kaleme aldığı ‘Sherlock Holmes’un Maceraları’ ile Frances Hodgson Burnett’in yazdığı, okuyucuyu gizemli bir maceraya sürükleyen ‘Gizli Bahçe’ adlı eserler İstanbul İş Kuleleri’nde öğrencilere armağan edildi.

“KİTABIMI SERVİSTE OKUMAYA BAŞLAYACAĞIM”

3’üncü sınıfa geçen 8 yaşındaki Eylül Kazan, “Bugün karnemi aldım. Notlarımın hepsi çok iyi, çok mutluyum. Bu dönem hiç yorulmadım, derslerime çalıştım, oyunlar oynadım ve çok da eğlendim. Tatilimde de babaannemlerin yanına gideceğim. Yüzeceğim, arkadaşlarımla oynayacağım, ders çalışacağım. Bugün burada bize kitap hediye ettiler ve ben okumayı çok seviyorum. Özellikle hikaye ve roman okuyorum. Hediye edilen kitabı da serviste giderken okumaya başlayacağım” dedi.

“GENELLİKLE KOMİK VE EĞLENCELİ KİTAPLAR OKURUM”

Karnesini alıp hediye kitabını almaya gelen 7 yaşındaki Kerem Ünlü de şunları söyledi:

“Bugün 3’e geçtim. Okul dönemi iyiydi, eğlendim. Tüm derslerim de çok iyi. Tatilimde hem iyice ders çalışıp hem de eğleneceğim. Büyüyünce öğretmen olmak istiyorum. Burada hediye kitabımı da aldım. Genellikle komik ve eğlenceli kitapları okuyorum. Şu ana kadar okuyup en etkilendiğim kitap da İnsan Vücudu Tiyatrosuydu.”

Çocuklar İş Bankası şubelerinden Sherlock Holmes’un Maceraları kitabını alabilirler. Ayrıca her iki kitabı Kumbara Dergisi portalı (www.kumbaradergisi.com) üzerinden ve Kumbara Dergisi uygulamasını indirerek mobil cihazlardan da okuyabilirler.