Geri Dön
Ekonomi "İndirim Panayırları alışverişi canlandırıyor”

"İndirim Panayırları alışverişi canlandırıyor”

Perakendeyi hareketlendirmek, markaları desteklemek ve ziyaretçilerine çok daha uygun fiyatlarla ürünler sunabilmek amacıyla periyodik olarak İndirim Panayırları düzenlediğine dikkat çeken Venezia Mega Outlet, söz konusu panayırlarda yüzde 60’a varan indirim fırsatları sunduğunu duyurdu. Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü,” İndirim Panayırlarında en çok ayakkabı,çanta ve aksesuar kategorileri ilgi görüyor. Her yaştan ziyaretçilerimiz var ama ağırlığı 20-45 yaş arasındaki kadınlar oluşturuyor” dedi.

"İndirim Panayırları alışverişi canlandırıyor”

Venezia Mega Outlet, ziyaretçileri için düzenledikleri İndirim Panayırlarında, bugüne dek en çok satış yapılan kategorilerin ayakkabı ve çanta olduğuna ve birçok ürün gamında yüzde 60’a varan indirimler sağlandığını açıkladı.

“YIL SONUNA KADAR İKİ PANAYIR DAHA DÜZENLEYECEĞİZ”

İndirim Panayırlarıyla ilgili bilgi veren Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü, şunları söyledi: “Markalarımıza destek olabilme hedefimiz ve tüketici dostu yaklaşımımız doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz İndirim Panayırlarımızda, outlet AVM olmamızın verdiği avantajlara ilave olarak, yapılan indirimlerle ziyaretçilerimizin yüzünü güldürüyoruz. Outlet fiyatlarıyla kaliteli alışveriş fırsatı sunan mağazalarımızın yanı sıra; Çarşı Pazar katımızdaki esnaflarımız ve küçük işletmelerimiz de uygun fiyatlı ürünleriyle ziyaretçilerimizle buluşuyor. Hem alışverişi çeşitlendirmeyi hem de aile bütçelerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Özellikle pandemi sürecinde AVM yönetimleri olarak tüketici dostu yaklaşımlarımızı daha da artırarak, sıkıntılı günleri hep birlikte aşabilmenin yollarını aramamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu bakış açısıyla yıl sonuna dek iki tane daha İndirim Panayırı düzenleyerek, ziyaretçilerimize çok avantajlı fiyatlarla ürünler sunulmasını sağlayacağız.”

ÇANTA, AYAKKABI VE AKSESUARA, MASKE DE EKLENDİ

Bugüne dek indirim panayırlarında en çok ilgi gören kategorilerin ayakkabı, çanta ve aksesuar olduğunu belirten Isıgöllü, şöyle devam etti: “Pandemi sebebiyle, panayırımızda indirime giren kategoriler arasına maske ve el dezenfektanları da eklendi. İndirim Panayırlarımız ile ziyaretçilerimizi alışverişlerinde desteklemeye, pandemi süresince erteledikleri ihtiyaçlarını uygun bütçelerle karşılayabilmelerine ve açık havada, kontrollü ve tedbirli bir ortamda alışveriş deneyimi yaşayabilmelerine aracı olmaya devam edeceğiz.”