Geri Dön
Ekonomi Afyonkarahisarlı işletmelere indirimli elektrik hizmeti

Afyonkarahisarlı işletmelere indirimli elektrik hizmeti

Enerji tedarik şirketi Sepaş Enerji, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile iş birliğine başladığını açıkladı. İndirimli tarife sayesinde kent genelindeki 4 bin 500 adet ticari işletmeye uygun fiyatlı enerji hizmeti sunulacak.

Afyonkarahisarlı işletmelere indirimli elektrik hizmeti

Enerji tedarik şirketi Sepaş Enerji, Afyonkarahisar’a indirimli elektrik desteği sağladığını açıkladı. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile imzalanan protokol kapsamında, odaya kayıtlı 4 bin 500 işletmenin enerji ihtiyacı daha uygun fiyatla karşılanacak.

“AFYONLU SANAYİCİLERİN BEKLENTİLERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULDU”

Afyonlu iş insanları ve girişimcilere sunulan desteğin önemini vurgulayan Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Satış Müdürü Mehmet Bacaksız, “Sepaş Enerji olarak, konutlardan ticarethane ve sanayi kuruluşlarına dek uzanan geniş yelpazede 4 milyon kişiye enerji tedariki gerçekleştiriyoruz. Türkiye geneline yayılan alanında uzman ekiplerimiz ve bütünleşik portföy yaklaşımımızla, sanayicilerimize katma değer sağlamayı hedefliyoruz. İş ortaklarımızın tüketim profillerini analiz ederek, rekabetçi ve şeffaf fiyatlama modeliyle en uygun teklifi hazırlamak bizim önceliğimiz. ATSO ile imzaladığımız indirim tarifesinin Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki günlerde de Türkiye’nin dört bir yanındaki yeni iş birliklerimizi kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.