Geri Dön
Ekonomi FIT ’18 - Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı başlıyor

FIT ’18 - Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı başlıyor

Üretim anlayışını dönüştürecek yenilikçi çözümlerin tanıtılacağı FIT ’18- Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı, 22-25 Şubat’ta Fuar İzmir’de başlıyor.

FIT ’18 - Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı başlıyor

FIT ’18 kapsamında, Endüstri 4.0’ı yakalayacak çözümler sunan girişimlere de kendilerini tanıtma fırsatı sunuluyor.


Girişim Pazaryeri adı altında oluşturulan Startup Lounge, başvurular arasından seçilen genç girişimcilere; potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılar ile tanışma olanağı sağlayacak.


Girişim Pazaryeri’nde yer alan 40 girişim içerisinden seçilecek 10 girişim ise, FIT Zirvesi Girişim Yarışması’nda sahneye çıkarak ilk üçe girmek için Teknoloji Girişimcileri ve İş Adamları Derneği (TEKGİAD) tarafından oluşturulan jüriye sunum yapacak.


FIT ’18 otomasyondan elektrik-elektronik ve enerjiye, hidrolikten bina otomasyonu ve metal işlemeye kadar pek çok alanda ziyaretçilere, sektörlerindeki en son ürün ve hizmetleri bir arada görme ve değerlendirme olanağı sunacak. Ayrıca makineler arası iletişim ve yapay zeka gibi üretim ve hizmet biçimlerini değiştirmeye aday pek çok yeni teknoloji, FIT ’18’de ziyaretçilere tanıtılacak.


FIT ’18 çatısı altında aşağıdaki yer alacak olan dört fuar ise, Otomasyon Fuarı, Elektrik – Elektronik Fuarı, Hidrolik & Pnömatik Fuarı ve Bina Otomasyonu ve Zayıf Akım Sistemleri Fuarı olarak duyuruldu.


FIT Girişimciler için FIT Pazaryeri


FIT ’18 ziyaretçilere mevcut teknolojileri deneyimleme olanağı sunarken 23-24 Şubat’ta fuar kapsamında düzenlenecek Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Zirvesi’nde ise önümüzdeki yıllarda fabrikalarda nasıl bir dönüşüm yaşanacağı konuşulacak.


TEKGİAD ve Bileşim Fuarcılık iş birliği ile organize edilen zirvenin yanı sıra, FIT Girişim Pazaryeri etkinliği kapsamında yenilikçi çözümler üreten teknoloji girişimcileri de potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla tanışma ve çözümlerini tanıtma fırsatı bulacak.


Girişim Pazaryeri adı altında oluşturulan Startup Lounge’da yer almak için başvurular, http://www.fitzirve.com/girisim-basvuru/ adresi üzerinden 10 Şubat’a kadar yapılabilecek.