Geri Dön
Ekonomi İş Bankası’ndan ticaret hayatına özel avantajlar sunan hizmet

İş Bankası’ndan ticaret hayatına özel avantajlar sunan hizmet

Türkiye İş Bankası, gerçek kişi tacir, esnaf ve çiftçilere işinin başından ayrılmadan görüntülü görüşmeyle müşteri olma hizmeti sunuyor.

İş Bankası’ndan ticaret hayatına özel avantajlar sunan hizmet

Hizmete ilişkin bankadan yapılan yazılı açıklamada, “İşCep’te yer alan Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden faydalanıp müşteri olanlar 1 yıl boyunca İşCep ve İnternet Şube’den yapacakları havale ve EFT işlemlerini ücretsiz yapmanın yanı sıra İş Bankası Ticari Kartı alarak yapacakları ilk 200 TL’lik harcamaya 200 TL MaxiPuan kazanıyor ve Pazarama’da indirim kuponuna sahip olabiliyor” denildi.

TİCARİ HAYATI CEBİNDEN YÖNET

Ürün ve hizmetlerini esnaf, gerçek kişi tacir ve çiftçi müşterileri için daha yalın ve kolay hale getirme konusunda geliştirmelerine devam eden banka, müşterilerinin zengin işlem menüsüyle İşCep üzerinden ürün ve hizmetlere kolayca ulaşabilecekleri bir deneyim sunmayı hedefliyor.

TACİRİN İŞİNE GELEN POS

Bankadan yapılan konuya ilişkin açıklamanın devamında, “POS sürecini uçtan uca dijitalleştiren İş Bankası müşterilerin İşCep ve Maximum İşyerim uygulamaları üzerinden POS taleplerini birkaç saniyede işleme alıyor ve POS cihazlarını iş adreslerine gönderiyor. Eğer cihaz Yazarkasa POS ise İş Bankası yazılımı yükleniyor. Gerçek kişi tacir niteliğindeki müşteriler, kendi müşterileri nerede olursa olsun, bir link ile ödeme alabilecekleri Linkle Tahsilat uygulamasına veya kartsız ve POS cihazı olmadan kullanabilecek QR POS uygulamasına da yine bu kanallardan başvurabiliyor” denildi.

30 Haziran 2022 tarihine kadar yapılan Anında POS başvurularında ise ilk 6 ay geçerli olmak üzere POS kullanım ücreti ödemeksizin POS sahibi olunabiliyor.