Geri Dön
Ekonomi OYAK Çimento, TEİD Üyesi Oldu

OYAK Çimento, TEİD Üyesi Oldu

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., Etik ve İtibar Derneği’nin (TEİD) yeni üyesi oldu. OYAK Çimento, evrensel insan hakları, etik değerler ve sürdürülebilirliğe verdiği önemle saygın ve örnek bir kuruluş olmaya devam ediyor.

OYAK Çimento, TEİD Üyesi Oldu

Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 160’tan fazla üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği TEİD’in yeni üyesi, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. oldu. Dünya çimento endüstrisinde Avrupa’nın lideri olan şirket, Türkiye çimento endüstrisinin de kapasite ve pazar lideri olarak faaliyetlerini 6 fabrikada, satışlarını 7 coğrafi bölgede sürdürüyor.

EVRENSEL ETİK KURALLARI REFERANS ALIYOR

Şirketin konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Geçmişten bugüne evrensel insan hakları ve etik değerlere verdiği önemle saygın ve örnek bir kuruluş olmaya devam eden şirketimiz, belirlediği etik değerler ve rekabet kültürü çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Vizyon, misyon ve değerlerimiz doğrultusunda; şeffaflık, dürüstlük, topluma ve çevreye saygı, müşteri ve çalışanların mutluluğu, mükemmeliyet ve güvenilirlik ilkeleriyle çalışmalarını sürdüren OYAK Çimento, verimlilik, yaratıcılık ve kâr odaklılık ilkeleriyle de çimento kullanım alanlarını geliştirerek sektöre öncülük ediyor” denildi.