Geri Dön
Ekonomi Renkli ve neşeli çanta koleksiyonu satışta

Renkli ve neşeli çanta koleksiyonu satışta

Boyner, son dönemde yaptığı tasarımcı iş birlikleriyle yepyeni bir koleksiyona daha imza attı. Doğadan aldığı ilhamı desenlere taşıyan illustratör ve tasarımcı Ceylan Kolat tarafından kurulan Fonfique markası ile bir araya gelen Boyner, yeni koleksiyonun satışta olduğunu açıkladı.

Renkli ve neşeli çanta koleksiyonu satışta

Ceylan Kolat, Boyner için tasarladığı Fonfique for Boyner koleksiyonunun iki temasında geleneksel değerlerden olan nar ve nazar boncuğundan ilham alıyor. Diğer iki temada ise çiçek ve leopar deseni başrol oynuyor. Renkli ve neşeli tasarımları ile dikkat çeken koleksiyonda her yaş grubunun kullanabileceği farklı boyutlarda organizerlar, makyaj çantaları, laptop ve tablet kılıfları, clutchlar, bel çantaları, defterler, kalem kutuları ve bozuk para cüzdanları yer alıyor.

EN GÜZEL YILBAŞI HEDİYESİ

Markadan yapılan yazılı açıklamada, “Fonfique for Boyner koleksiyonu renkli ve neşeli desenleri ve işlevsel seçenekleri ile yılbaşında sevdiklerine özel ve anlamlı bir hediye almak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Koleksiyondaki bereketin simgesi nar ve geleneksel figürlerden nazar boncuğu desenli aksesuarlar, yılbaşı için alınacak en anlamlı hediye alternatifleri arasında yer alıyor” denildi.

ANKARA, İSTANBUL VE İZMİR’DE SEÇİLİ MAĞAZALARDA SATIŞTA

Koleksiyondaki parçalar, 49.95 liradan başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuldu. Ankara, İstanbul ve İzmir’deki seçili 15 Boyner mağazası ve boyner.com.tr’de satışta.