Geri Dön
Ekonomi Trendyol satıcılarına özel İstanbul Havalimanı hizmetlerinde yüzde 40 indirim fırsatı

Trendyol satıcılarına özel İstanbul Havalimanı hizmetlerinde yüzde 40 indirim fırsatı

Dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, iş ortağı olan satıcılarına indirimli ve avantajlı teklifler sunduğu Trendyol Çözüm Ortağım uygulamasına yönelik yeni bir kampanya duyurdu. Buna göre satıcılarına özel 31 Ağustos’a kadar İGA İstanbul Havalimanı hizmetlerinde yüzde 40’a varan indirimler sunuyor.  

Trendyol satıcılarına özel İstanbul Havalimanı hizmetlerinde yüzde 40 indirim fırsatı

 

Trendyol satıcıları İGA İstanbul Havalimanı hizmetlerinden yüzde 40’a varan indirimlerden yararlanabilecek. Kampanya 31 Ağustos 2022 tarihine kadar satıcıların kullanımına açık olacak. Trendyol’un iş ortağı olan satıcılarına sağladığı indirim ve avantajlı tekliflere platformun internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

 Satıcıların yararlanabileceği hizmetler arasında ise şunlar yer alıyor:

 “Zamanı en iyi şekilde değerlendirmesi için vale otopark hizmetinde yüzde 20 indirim. Uçak biniş kapısına rahatlıkla ulaşım için İç ve Dış Hatlar Buggy shuttle servis hizmetinde yüzde 20 indirim. Uçuş öncesi daha keyifli vakit geçirmek için İç Hatlar Lounge hizmetinde yüzde 40 indirim. Ayrıcalıklı hizmetleri günlük paket halinde almak isteyen satıcılar için ise Hızlı Geçiş, öncelikli Check-in, Lounge ve Buggy hizmetlerinin bir arada olduğu İGA Pass Daily yüzde 10 indirim. 7-12 yaş arasındaki çocuklar için kullanılabilecek İGA Pass Daily Kids paketinde de yüzde 10 indirim hakkı bulunuyor.”