Geri Dön
Ekonomi Vodafone'dan Babalar Günü'ne özel kampanya

Vodafone'dan Babalar Günü'ne özel kampanya

Vodafone, Babalar Günü’ne özel olarak indirim kampanyası düzenlediğini duyurdu. Kampanya kapsamında; telefonlardan hoparlörlere, akıllı saatlerden kulaklıklara, son teknolojik ürünler indirimli bir şekilde müşterilere sunuluyor.

Vodafone'dan Babalar Günü'ne özel kampanya

 

Faturaya ek 12 ayda ödeme kolaylığıyla sunulan ürünlere Vodafone mağazalarından ve Vodafone Yanımda’dan ulaşılabiliyor. Seçili kategorilerde sağlanan indirimler 23 Haziran’a kadar geçerli olacak. Ayrıca, 17 Haziran itibarıyla Samsung Galaxy A73 akıllı telefon alana Samsung Buds2 kulaklıkları yüzde 50 indirimle sunulacak.

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak kampanyalar geliştirmeye devam ediyoruz. Yeni nesil cihaz piyasasının en gelişmiş ürünlerini Vodafone ayrıcalıklarıyla birleştirerek müşterilerimizin dijital deneyimini eşsiz kılmaya odaklanıyoruz. Bu kapsamda, Babalar Günü için çeşitli teknolojik ürünlerde indirim kampanyası düzenleyerek müşterilerimizin hediye alışverişi deneyimini kolaylaştırıyoruz. Müşterilerimizin Babalar Günü sevincini paylaşıyor, bu özel gün vesilesiyle babasına farklı bir hediye sunmak isteyen herkesi bekliyoruz.”