Geri Dön
Gündem İstanbul'da Yolların Kahramanları ''Motorlu Kurye'' Elemanları

İstanbul'da Yolların Kahramanları ''Motorlu Kurye'' Elemanları

İstanbul'da kayıtlı araç sayısı 3 milyon 571 bin adet olurken, 1 milyon 600 binin üzerinde esnaf ve bu esnaflara ait 1 milyon 900 bin civarında işletme bulunuyor. Fabrikalar, imalathaneler, hizmet sektörü ve internet üzerinde ki e-ticaret ile birlikte, sadece İstanbul, Türkiye'nin iş kapasitesinin %75'ini tek başına oluşturuyor.

İstanbul'da Yolların Kahramanları ''Motorlu Kurye'' Elemanları

İstanbul'da Yolların Kahramanları "Motorlu Kurye" Elemanları
İstanbul'da kayıtlı araç sayısı 3 milyon 571 bin adet olurken, 1 milyon 600 binin üzerinde esnaf ve bu esnaflara ait 1 milyon 900 bin civarında işletme bulunuyor. Fabrikalar, imalathaneler, hizmet sektörü ve internet üzerinde ki e-ticaret ile birlikte, sadece İstanbul, Türkiye'nin iş kapasitesinin %75'ini tek başına oluşturuyor. Rekabetin acımasız olduğu bu şehirde, yolların gizli kahramanı ise motorlu kurye elemanları. Her türlü kurye paketini, hızlı bir şekilde müşteriden teslim alıp, istenilen adrese ulaştırıyor.



Motorlu Kuryeler Her Yerdeler !
Size yemek getiren, eşinize çiçek götüren, evinize suyunuzu getiren ve tabii ki müşterinize yollamanız gereken kurye paketlerini, zamanında, hızlı ve güvenilir bir şekilde taşıyan motorlu kurye elemanları, gün içerisinde en fazla trafikte olan çalışanlar olarak karşımıza çıkıyor. Vermiş oldukları hizmeti sadece gün içi saatlerinde değil, gece saat ikiye kadar ve hatta 24 saat veren firmalarında bulunduğu İstanbul'da, ciddi anlamda büyük bir efor sarf ediyorlar. İstanbul Express Kurye sahibi Mustafa Fatih Güney'in konu ile ilgili demeçlerinde, "müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için, tüm ekibimiz ile birlikte koordinasyonlu bir şekilde çalışarak, İstanbul içerisinde bir günde yaklaşık olarak 2200 Km yol kat ediyoruz."



Müşteri Memnuniyeti Kurye Sorumluluğunda
Firmalar için kurye paketlerinin tüm sorumluluğu taşıyan elemanlar üzerinde. Evet bu doğru ancak, şartlar zorlaştıkça, taşıyıcı elemanların da işleri daha zorlu bir hale gelmektedir. Sonuçta İstanbul trafiği sabah 07:00 - 10:00 arası, 12:30 - 14:00 arası ve 17:00 ile 20:00 arası, dünyanın her hangi bir yerinde görülmeyecek derece bir kalabalığa sahip oluyor. Durum böyle olunca da İstanbul kurye firmaları için zorlu ve ciddi bir sürecin, aslında günün her saatinde olduğu da gözlemlenebiliyor.



Kurye Gönderenler İçin Motorlu Kuryelerden Beklentiler
Kurye paketi gönderenler için, İstanbul kurye taşıyıcılarından bir çok beklentilerinin olduğunu söyleyebiliriz. Bunlar aslında her türlü hizmet alacakları firmalar için de geçerli bir durum. Kısacası işletmelerin fiyat / performans konusunda acımasız oldukları bilinen bir gerçek. İşte memnuniyet için bir çok temel burada atılıyor.
İstanbul Express Kurye ise müşterilerine şu hizmetleri eksiksiz olarak sunuyor ;

⦁ Uygun Fiyatlı Kurye Taşımacılığı,
⦁ Zamanında Kurye Taşımacılığı,
⦁ Express Kurye Taşımacılığı,
⦁ Acil Kurye Taşımacılığı,
⦁ İstanbul İçi Kurye Taşımacılığı,
⦁ Türkiye İçin Kurye ve Kargo Taşımacılığı,
⦁ Abone Firmalar İçin İndirimli Kurye Taşımacılığı,

Ve daha bir çok avantajları ile hem kurye gönderimi yapan firmaları, hem çalışan güçlü motorlu kurye eleman ağını ve hemde istanbul kurye sektörünün öncü ve lider firması olarak, sektörün gelişmesini ve genişlemesini sağlıyor.


Kurye Paketleriniz Güvenilir Ellerde
Paket göndermek istediğiniz zamanlarda, hızlı bir şekilde www.istanbulexpresskurye.org internet sitesinden detaylıca bilgi alabilir ve hemen kurye elemanı çağırabilirsiniz. Kurye paket gönderiminde güven öncelikler arasında yer alıyor olması nedeni ile İstanbul kurye genelinde, profesyonel ve kurumsal bir ekip ile işlerinizi halletme şansına sahip olacaksınız. Uygun fiyatları hem normal müşteriler ve hem de abone müşterileri için geçerli olmasından dolayı, özel paketlerinizi hızlı bir şekilde kendi imkanlarınızın çok altında ücretler ile taşıtmış olacaksınız.
Hizmet almaya başlamak ve İstanbul'un her yerine en kısa sürelerde paket yollamak için hemen https://www.istanbulexpresskurye.org/ linkini tıklayabilirsiniz.