Geri Dön
Gündem Sancaktepe’de ‘Baba ve Çocuk Şenliği’ düzenlendi

Sancaktepe’de ‘Baba ve Çocuk Şenliği’ düzenlendi

Sancaktepe’ de Babalar Günü’ne özel ‘Baba ve Çocuk Şenliği’ düzenlendi. Baba ve çocukların doyasıya eğlendiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Sancaktepe’de ‘Baba ve Çocuk Şenliği’ düzenlendi

Sancaktepe Belediyesi, Babalar Günü kapsamında baba ve çocuklara özel bir etkinlik düzenledi. Meydan Parkta düzenlenen ‘Baba ve Çocuk Şenliği’nde çocuklar; oyun parkları, yumurta taşıma, halat oyunu ve uçurtma gösterisi ile eğlenceli dakikalar yaşadı. Özellikle helikopter simülasyonuna yoğun ilgi gösteren çocuklar uzun kuyruklar oluşturdu. Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün de katıldığı etkinlikte vatandaşlara sürpriz hediyeler ve ücretsiz ikramlar yapıldı. Etkinlik konser ve şiir dinletisi ile gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

BURADAKİ MUTLULUĞU BÜTÜN İLİKLERİMDE HİSSEDİYORUM

Etkinlikten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, şunları söyledi:

“Bugün Sancaktepe Belediyesi olarak Babalar Günü’nü babalarımız, annelerimiz ve çocuklarımızla beraber kutluyoruz. Çünkü çocuklarımızın ve babalarımızın mutluluğunu görmek istedik. Belediye bahçemizi, meydanımızı açarak onlara çeşitli etkinlikler hazırladık. Helikopter simülasyonu, uçurtma yarışmaları ve çocuk oyun gruplarıyla patlamış mısırımız ile onlara çok güzel bir şenlik ortamı hazırladık. Şu anda da tamamı belediye personelimizden oluşan bir koromuz var. Onların hazırlamış olduğu konseri Sancaktepe halkımıza sunuyoruz. Babalar Günü’nü böyle güzel bir şekilde babalarımız ve çocuklarımızla geçiriyoruz. Ben buradaki mutluluğu bütün iliklerimde hissediyorum. Çok mutlu olduk. Bu vesileyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere bütün şehitlerimizin babalarını ve rahmeti rahmana kavuşmuş olan benim babam da dahil olmak üzere her birini rahmetle minnetle anıyorum. Büttün babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum ve babalar gününde nice güzellikleri yaşasınlar diyorum. Babalar Günümüz kutlu olsun.”

“MUTLUYUZ”

Oğluyla etkinliğe katılan Yusuf Girgin, “Başta Sancaktepe Belediyemize, Belediye Başkanımız kıymetli Avukat Şeyma Döğücü hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz. Biz babalar fazla hatırlanmıyoruz o yüzden hatırlanmakta hoşumuza gidiyor. Oğlumun keyifli vakit geçirdiğini düşünüyorum. Düşünenlerden etkinliği yerine getirenlerden hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İki çocuk babası Aykut Uzun da “Bugün Babalar Günü benim de iki tane çocuğum var. Bugünü onlarla beraber geçirmek istedim. Belediye Başkanımız da burada güzel bir etkinlik yapmış hem ona katıldık hem de şu an güzel bir vakit geçiriyoruz. Uçurtma yapmaya çalıştım en son 30 sene önce yapmıştım dengesini ayarlamaya çalışıyorum. Bugün mutluyuz” dedi.

“BU TÜR ETKİNLİKLER DAHA ÇOK YAPILSIN”

16 yaşındaki Hiranur Çelik ise, “Uçurtma şenliklerimiz oldu. Daha sonra Çuval yarışı, yumurta taşıma ve halat çekme yarışmaları yapıldı. Gayet güzeldi. Ben bu tür etkinliklerin yaz tatili süresince daha çok yapılmasını istiyorum” dedi.