Geri Dön
Gündem ULUSKON Başkanı Atasoy’dan BAE lideri Nahyan için taziye mesajı

ULUSKON Başkanı Atasoy’dan BAE lideri Nahyan için taziye mesajı

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası (ULUSKON) Genel Başkanı ve IHRDC İyi Niyet Elçisi Nezaket Emine Atasoy, hayatını kaybeden Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı ve Abu Dabi Emiri Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan için taziye mesajı yayımladı. Atasoy, El Nahyan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve Birleşik Arap Emirlikleri halkına ise başsağlığı diledi.

ULUSKON Başkanı Atasoy’dan BAE lideri Nahyan için taziye mesajı

BAE Cumhurbaşkanlığı İşleri Bakanlığı, 13 Mayıs 2022 tarihinde 73 yaşındaki El Nahyan'ın ölümü nedeniyle 40 gün süreyle resmi yas ilan edildiğini ve bayrakların yarıya indirileceğini ve bakanlıklarda, departmanlarda, federal ve yerel kurumlarda çalışmaların askıya alınacağını duyurdu. Bu sürecin özel sektör içinse 3 gün süreceği açıklandı.

"BAE'YE SAYISIZ MİRAS BIRAKTI"

ULUSKON Genel Başkanı ve IHRDC İyi Niyet Elçisi Atatsoy ise, hayatını kaybeden Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan için taziye mesajı yayımladı. Vefatını derin bir üzüntüyle karşıladığını kaydeden Genel Başkan Atasoy, “Merhum Majesteleri Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan‘ın Vefatını büyük bir teessürle öğrendim.  Kendisi BAE’ye sayısız miras bıraktı. Modernizasyon politikaları ülkesini bölgesel bir güç merkezine dönüştürdü. BAE’ye gerçekleştirdiğim ziyarette de daha iyi anladım ki, Türkiye ve BAE’nin ilişkilerinin düzelmesinde de kendisinin katkıları çoktur. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm Birleşik Arap Emirlikleri halkına sabır ve başsalığı diliyorum.” dedi. (DHA)