Geri Dön
Gündem Alibeyköy'de trafikte kadına saldırı anı kamerada

Alibeyköy'de trafikte kadına saldırı anı kamerada

Eyüpsultan Alibeyköy'de bir kişinin trafikte sinirlendiği kadına saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, saldırganlara tepki yağdı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da olaya tepki gösterdi. Konunun takipçisi olacağını belirten Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum.  Hep birlikte takipçisi olacağız." dedi.

Olay, akşam saatlerinde Alibeyköy'de yaşandı. Bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle trafikte sinirlendiği kadına küfrederek, saldırdı. Saldırgan kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı. Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldıran kişiye tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.


SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından, tepki yağdı. Görüntüler çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

ALİBEYKÖY'DE TRAFİKTE KADINA SALDIRAN ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Eyüpsultan Alibeyköy'de bir kişinin trafikte sinirlendiği kadına saldıran şüpheli Emre E. gözaltına alındı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da olaya tepki gösterdi. Konunun takipçisi olacağını belirten Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız." dedi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Eyüpsultan Alibeyköy'de kadın sürücüye saldıran Emre E. emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.Bu arada şüpheli Emre E.'nin boynundaki İngilizce yazılı 'Hayat devam ediyor' dövmesi dikkat çekti.

Olay, dün akşam saat 20.20 sıralarında Eyüpsultan-Güzeltepe Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yaşandı. Emre E. isimli bir kişi yol verme konusu yüzünden trafikte sinirlendiği Sena K.'ye küfrederek, saldırdı. Saldırgan kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı. Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldıran kişiye tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Sena K.'nın şikayeti üzerine şüpheli Emre E. gözaltına alındı. Şüpheli, dün gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emre E. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Şüpheli Emre E. bugün erken saatlerde tekrar gözaltına alındı. Emre E., Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından tekrar Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Bu arada şüpheli Emre E.'nin boynundaki İngilizce yazılı 'Hayat devam ediyor' dövmesi dikkat çekti.