Geri Dön
Gündem Avcılar D-100'de üst geçitten midibüsün üzerine kablo ve demirler düştü

Avcılar D-100'de üst geçitten midibüsün üzerine kablo ve demirler düştü

D-100 karayolu Avcılar mevkiinde yolcu midibüsünün üzerine üst geçide bağlı olan kablo ve demirler düştü. Yan yol trafiğe kapanırken yolcu midibüsleri ve İETT otobüsleri uzun kuyruk oluşturdu.

Avcılar D-100'de üst geçitten midibüsün üzerine kablo ve demirler düştü

D-100 Karayolu Avcılar Cihangir Mahallesi kesimi Ankara istikametinde seyreden yolcu midibüsünün üzerine durağa yanaştığı sırada üst geçitten çelik panel ve kablolar düştü. Sürücü panikle araçtan inerken trafik durdu. İhbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve tedbir amaçlı sağlık ekipleri sevk edildi.


YANYOL TRAFİĞE TAMAMEN KAPANDI

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kablolara müdahale edememesi üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri çağrıldı. İBB ekipleri, midibüsün üzerine düşen kablo ve çelik panelleri kaldırmak için çalışmalara başladı. Çalışmalar nedeni ile yol tamamen trafiğe kapatıldı. Çalışmaların sona ermesinin ardından trafik normale döndü.


“ARKAMDAN BİRİSİ VURDU SANDIM"

Yaşananları anlatan midibüs sürücüsü Osman Koçyiğit “Yanaştım, yolcumu indirdim. Arkamdan birisi vurdu sandım, durdum. İndim

baktım kablolar yerde. Olay bu. Vatandaşın da kafasına gelebilirdi" dedi.


YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Midibüsün üzerine kablo ve çelik panellerin düştüğü anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.