Geri Dön
Gündem Avcılar'da sokak ortasındaki çatışmadan yeni görüntüler

Avcılar'da sokak ortasındaki çatışmadan yeni görüntüler

Avcılar'da 7 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi. Çatışmayla ilgili yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde dün çıkan silahlı kavgada aralarında yoldan geçen bir kadının da bulunduğu 7 kişi yaralandı. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulunurken kavgaya karıştığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı. Kavganın iki grup arasında davalık olan arazide iş makinesiyle çalışma yapılması sonucu çıktığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan yoldan geçerken kurşunların isabet ettiği Ö.Ç. adlı kadının tedavisinin ardından taburcu olduğu kaydedildi.

Bu arada çatışmayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde sokak ortasında dakikalarca süren kavgada silah ve bıçaklar kullanıldı, tarafların birbirlerine taş attığı görülüyor.

AVCILAR'DAKİ SİLAHLI KAVGANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Avcılar'da iki grup arasında yaşanan silahlı, palalı kavgada yaralanan kişi sayısının 7 olduğu öğrenildi. Yakın akraba oldukları öğrenilen iki grubun, olayın gerçekleştiği yerde bir duvar örme çalışması nedeniyle karşı karşıya geldiği ve çatıştığı ortaya çıktı.

Yeşilkent Mahallesi, Amasyalılar Caddesi'nde dün öğle saatlerinde iki grubun cadde ortasında silahlı, palalı kavgasıyla ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Olayda kavgaya karışanlardan 6 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı, o sırada caddede bulunan bir kadının da kurşun isabet etmesi sonucu yaralandığı, olayda toplam yaralı sayısının 7 olduğu öğrenildi. İki grubun birbirleriyle akraba oldukları öğrenilirken, aralarındaki anlaşmazlığın yargıya da intikal eden bir mülk paylaşımı anlaşmazlığı olduğu da belirlendi. Bu konudaki dava sürerken iddialara göre, olayın yaşandığı yerde apartmanı bulunan kişiler ile aynı zamanda akrabaları olan diğer gruptan kişiler arasında duvar örme tartışması başladı. Duvarın örülmesi ile yollarının kapanacağını düşünen apartman sahipleri ile duvarı ören karşı taraf arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada silahlar konuşurken, yaralıların silah ve pala ile vurulma anları ise bir görgü tanığının cep telefonu kamerasına yansıdı.

CADDEDE HAYAT NORMAL SEYRİNE DÖNDÜ

Öte yandan, görüntülerde olay yerindeki dehşet anları çevredekilerin konuşmalarına ve çığlıklarına da yansırken, caddede bugün hayatın normale döndüğü görüldü. Olaydan bağımsız, caddede bulunan bir kadının da kurşunların hedefi olarak yaralandığı noktada bugün çok sayıda öğrencinin okula gitmek için otobüs beklediği görüldü. Olayın Pazar günü yaşanması ve olay yerinde iş günlerine göre daha az kişinin bulunması olası bir faciayı önlemiş oldu. Çevredeki apartmanların birinin giriş kapısındaki kurşun deliği de dikkat çekti.