Geri Dön
Gündem Başakşehir Belediyesi Kovid - 19 hastalarını yalnız bırakmıyor

Başakşehir Belediyesi Kovid - 19 hastalarını yalnız bırakmıyor

Başakşehir Belediyesi, Kovid-19 hastalığına yakalanan ilçe sakinleri için çalışma başlattı. Ocak ayından bu yana hastalığa yakalanan 3 bin Başakşehir ilçe sakinine içerisinde maske ve kış çayının da bulunduğu Kovid-19 Destek Paketi dağıtıldı.

Başakşehir Belediyesi Kovid - 19 hastalarını yalnız bırakmıyor

Başakşehir Belediyesi, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında ilçe genelindeki çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Kovid-19 salgınına yakalanarak tedavisi evinde devam eden Başakşehir ilçe sakinleri bu süreçte yalnız bırakılmıyor. Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ocak ayında başlattığı uygulama ile bugüne kadar 3 bin ilçe sakinine ulaştı.

“KURALLARA UYALIM, SAĞLIĞIMIZI KORUYALIM”

Ocak ayında başlatılan yeni uygulama kapsamında hastalığa yakalanan Başakşehir sakinleri, koruyucu maske ve kış çayından oluşan Kovid-19 Destek Paketi verildi. Kovid-19 ile mücadelede tüm imkânları seferber ettiklerini belirten Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “İçerisinde kış çayı ve koruyucu maskelerin de yer aldığı sağlık destek paketimizin dağıtımına devam ediyoruz. Ocak ayından bu zamana kadar salgına yakalanan 3 bin komşumuza Kovid-19 Destek Paketi ulaştırdık. Rabbim, bu salgından bizleri bir an önce kurtarsın. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım, sağlığımızı koruyalım” dedi.