Geri Dön
Gündem Eyüpsultan'da sosyal tesisler hizmete hazır hale getirildi

Eyüpsultan'da sosyal tesisler hizmete hazır hale getirildi

Eyüpsultan’da, hem ilçe sakinlerini hem de ilçe dışından ziyarete gelenleri ağırlamak için hizmet veren Eyüpsultan Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı.

Eyüpsultan'da sosyal tesisler hizmete hazır hale getirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, normalleşme süreci kapsamında atılacak olan adımlarla ilgili yaptığı açıklamada, restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, dernek lokali, yüzme havuzu, kaplıca türü işletmelerin bugün itibariyle belirlenen kurallar dahilinde saat 22:00’ye kadar hizmet vermeye başlayacağını söylemesi üzerine çalışmalar yapıldı.


Açıklamanın ardından; Ensari Konağı, Rami Bir Nefes Park Sosyal Tesisleri, Osmanlı Park Sosyal Tesisleri, Emniyettepe Park Sosyal Tesisleri, Yağlıdere Sosyal Tesisleri, Kurtkemeri Sosyal Tesisleri ve Özgecan Aslan Sosyal Tesisleri'nde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı.


Her biri ilçenin farklı noktalarında bulunan mekanlarda farklı lezzetler sunduğu belirtilen sosyal tesislerde vatandaşlar yeniden yemek yiyebilecek, çay ya da kahve eşliğinde sohbetler edebilecek.