Geri Dön
Gündem İstanbul merkezli 5 ilde uyuşturucu satıcılarına operasyon

İstanbul merkezli 5 ilde uyuşturucu satıcılarına operasyon

İstanbul merkezli 5 ilde torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 37 şüpheliye yönelik 37 adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda 27 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul merkezli 5 ilde uyuşturucu satıcılarına operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, bugün sabah 06.00'da İstanbul merkezli Osmaniye, Batman, Kırklareli ve Kocaeli'de operasyon düzenledi. İstanbul'da da, Bahçelievler, Bağcılar, Avcılar ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda torbacı tabir edilen sokakta uyuşturucu satışı yapan 37 şüpheliye yönelik 37 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyona, özel harekât polisi, narkotik köpeği, narkotik şube ekipleri ve polis helikopteri destek verdi. Baskınlarda, çok miktarda uyuşturucu madde ve 27 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında, Bahçelievler Zafer Mahallesi Bahar Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın 1.katı ve Gaziosmanpaşa'da Hürriyet Mahallesi 288 Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın 2. katına düzenlenen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.