Geri Dön
Gündem İstanbul'da metro arızası

İstanbul'da metro arızası

Yenikapı-Havalimanı metro hattındaki Otogar istasyonunda tellerde meydana gelen teknik arızadan dolayı yapılamayan Kocatepe-Merter ile Yenikapı-Kirazlı yeniden yapılmaya başlandı.

İstanbul'da metro arızası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "M1A Yenikapı-Havalimanı Hattında meydana gelen teknik bir arızadan dolayı Kocatepe-Merter Istasyonları ve M1B Yenikapı-Kirazlı Hattında sefer yapılamamaktadır" denildi. Metro istasyonuna gelen vatandaşlar, otogar yönüne gidemedikleri için alternatif yollara yönlendiriliyor. Çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

YAPILAMAYAN METRO SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI

Yenikapı-Havalimanı metro hattındaki Otogar istasyonunda tellerde meydana gelen teknik arızadan dolayı yapılamayan Kocatepe-Merter ile Yenikapı-Kirazlı yeniden yapılmaya başlandı. Arızanın giderilmesinin ardından başlayan seferlerle ilgili olarkak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle: "M1A Yenikapı-Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Hattında seferler gecikmeli olarak yapılmaya başlamıştır. Yaşanan aksaklıktan dolayı özür diler, anlayışınız ıçin teşekkür ederiz" denildi.