Geri Dön
Gündem Kadıköy'de duraklarda otobüs beklediler

Kadıköy'de duraklarda otobüs beklediler

Kadıköy'de iki gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasında yollar boş kaldı. İşe gitme mecburiyeti olan vatandaşlar maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak durakta otobüs bekledi.

Kadıköy'de duraklarda otobüs beklediler

15 İlde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında yollar boş kaldı. Kısıtlamadan muaf olanlar işlerine gitmek için otobüs duraklarına geldi. Otobüslerini beklerken vatandaşların maske ve sosyal mesafeye uyduğu gözlemlendi.


"İKİ SAATTİR YOLDA BEKLİYORUZ"

İşe gitmek için Kadıköy Kozyatağı otobüs durağında bekleyen Murat Özkan, "İşe gidiyorum. Yasak devam etsin. En azından mikrop yayılmasın. Otobüsler biraz daha sık gelse daha iyi olacak. İki saattir yolda bekliyoruz." dedi. Murat Taşdelen ise, "İşe yetişmeye çalışıyoruz. Aslında biraz geç kaldım. Normalde bir saatte bir geliyor, yarım saatte bir gelse daha iyi olur. Sokağa çıkma yasağı olduğu zamanlarda bazen gidemediğimiz anlarda oluyor." diye konuştu. Tanju Bayraktar ise, "İşe gitmek için otobüs bekliyorum. İşimizi yapacağız. Görevimizi yapıp döneceğiz, inşallah otobüs gelir. Sokağa çıkma yasağı bence hafta sonları Haziranın sonuna kadar devam etmeli." şeklinde konuştu.

ANADOLU YAKASI'NDA MEYDANLAR BOŞ KALDI

15 ilde ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle Üsküdar ve Kadıköy Meydanı boş kaldı. Boş kalan meydanlar havadan görüntülendi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanan İstanbul'da sokaklar ve caddeler boş kaldı. Denetim yapan polis memurları ve görevliler haricinde Üsküdar ve Kadıköy Meydanı'nda sessizlik hakimdi. Yasak nedeniyle boş kalan meydanlar güvercin ve martılara kaldı. Boş meydanlar havadan görüntülendi.