Geri Dön
Kültür&Sanat Clubhouse uygulamasının ikonu Axel Mansoor Türkiye'deki sevenleriyle buluşuyor

Clubhouse uygulamasının ikonu Axel Mansoor Türkiye'deki sevenleriyle buluşuyor

Clubhouse’un son logosu şarkıcı ve söz yazarı Axel Mansoor, profesyonel turist rehberi ve yazar Nükhet Everi’nin konuğu olarak Clubhouse’da Türkiye'deki sevenleri ile buluşuyor. ​​​​​​​

Clubhouse uygulamasının ikonu Axel Mansoor Türkiye'deki sevenleriyle buluşuyor

Sadece iPhone’larda kullanılabilen ve davetiye ile üye olunan ses tabanlı uygulama şimdiden dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaştı. Her yeni güncelleme sonrası logosunu değiştireceğini açıklayan Clubhouse, logo yüzü olarak uygulamayı kullanan sanatçılara yer veriyor.

'LULLABY CLUB'I BİNLERCE KİŞİ TAKİP ETTİ

Bu sanatçıların ilklerinden olan 28 yaşındaki Axel Mansoor, Clubhouse’da açtığı ‘Lullaby Club’ (Ninni Kulübü) ile Clubhouse’un dikkatini çekmeyi başardı. Her türlü stres ve yorgunluktan sizi uzaklaştırarak, daha mutlu hissettiren müzik içeriklerinden oluşan ‘Lullaby Club’ kısa sürede binlerce kişi tarafından takip edilmeye başlandı.

BULUŞMA 30 MART'TA

İnsan ve doğa sevgisini benimseyen, evrenselliği önemseyen Axel Mansoor Türkiye’deki hayranları ile onlarla yakından tanışmak ve müziği ile buluşturmak için Nükhet Everi’nin daveti üzerine, 30 Mart 2021’de saat 20.30’da Clubhouse üzerinden bir araya geliyor.