Geri Dön
Kültür&Sanat Giresun’da festival coşkusu sürüyor

Giresun’da festival coşkusu sürüyor

Giresun’da, 41’inci Uluslararası Giresun Aksu Festivali programı kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçısı Sevcan Orhan Giresun’da konser verdi.

Giresun’da festival coşkusu sürüyor

Türk Halk Müziğinin güçlü sesi sanatçı Sevcan Orhan Atatürk Meydanı’nda sahne alarak, kendini bekleyen hayranları ile buluştu. Birbirinden güzel eserleri seslendiren sanatçı Giresun’u ve Giresunluları çok sevdiğini ifade etti. Sanatçının ikinci şarkısını tamamlamasından sonra, sahneye gelen Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy Orhan’a çiçek,’ fındık başımın tacı’ heykeli ve bir gıdık Giresun Kalite Fındık verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ersoy, “Bu yıl 41.sini düzenlediğimiz Aksu Festivalimiz birbirinden güzel etkinlikler ile devam ediyor. Halk oyunları gösterileri, sergiler, konserler ve birbirinden farklı etkinlikler ile dolu dolu bir festival gerçekleştiriyoruz. Bu akşam sizlerle buluşan çok değerli sanatçımız Sevcan Orhan’a bizlerle olduğu için teşekkür ederim. Belediye Başkanımız Kerim Aksu’nun sizlere çok çok selamları var. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum ”dedi.

Sanatçı Sevcan Orhan gece geç saatlere kadar Atatürk Meydanı’nı dolduran hayranlarına adeta müzik ziyafeti çekt