Geri Dön
Sağlık-Yaşam Dans pistini online’a taşıyor; başvurular 7 Ağustos’ta başlıyor

Dans pistini online’a taşıyor; başvurular 7 Ağustos’ta başlıyor

Dünyanın en prestijli breakdans (breaking) yarışmalarından biri olarak gösterilen Red Bull BC One bu yıla özel online bir yarışma düzenliyor. Dünyanın her noktasından yeteneğine güvenen katılımcılar için başvuruların 7 Ağustos itibariyle açılacağı duyuruldu. Online olarak tek kişilik performanslarını gösteren videolarla başvuru yapacak olan katılımcılar, deneyimli bir jürinin elemesinden geçirilecek. Başvuruları çok yakında açılacak olan Red Bull BC One E- Battle’da birinci olan bir B-Girl ile bir B-Boy ise ödül olarak Dünya Finali’nde yarışma hakkı kazanacak.

Dans pistini online’a taşıyor; başvurular 7 Ağustos’ta başlıyor

Şimdiye kadar 30’u aşkın ülkede düzenlenen Red Bull BC One yepyeni bir yarışma ile dünyanın en yetenekli breakdansçı’larının izine düştü. Her yıl dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl'lerini belirlemek için düzenlenen ve küresel anlamda en prestijli breakdans (breaking) yarışmalardan biri olarak gösterilen Red Bull BC One; dans pistini bu yıl online mecraya taşıyor. Yeteneklerini kitlelere göstermek isteyen herkes için dünyanın her noktasından erişilebilir hale geldiğini hatırlatan Red Bull BC One E-Battle, deneyimli bir jürinin elemesinin ardından dünyanın en başarılı B-Boy ve B-Girl’ünü belirleyecek.

FİNALİSTLER DENEYİMLİ JÜRİNİN OYLARI İLE BELİRLENECEK

Red Bull BC One E-Battle; 7 Ağustos itibariyle online olarak başvuruya açılacak. Katılımcılar, yarışmaya tek kişilik performanslarını gösteren videolarla başvuru yapacak. Aralarından seçilecek kazananlar; 2021 yılında gerçekleşecek Red Bull BC One Dünya Finali’nde yarışma şansına sahip olacak. Yalnızca online olarak gerçekleşecek yarışmaya başvuru kurallarına ilişkin daha fazla bilginin çok yakında redbullbcone.com adresinde yayınlanacağı belirtildi.