Geri Dön
Sağlık-Yaşam Eylül ayında magazinde öne çıkanlar belli oldu

Eylül ayında magazinde öne çıkanlar belli oldu

Eylül ayında magazin dünyasının en çok konuşulan ünlü isimleri ve medyada geniş yer bulan magazin olayları belirlendi. Medya Takip Merkezi’nin (MTM) medya raporuna göre, geçtiğimiz ay en çok konuşulan isim, komşusunu darp ettiği gerekçesi ile tutuklanan Halil Sezai Paracıkoğlu oldu.

Eylül ayında magazinde öne çıkanlar belli oldu

Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile tutuklu bulunan Halil Sezai hakkında 13 yıl 10 ay hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilmişti. Medya Takip Merkezi’nin medya raporuna göre Halil Sezai, geçtiğimiz Eylül ayında 9 bin 955 haberde yer aldı. Ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde konakladığı otelde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Haldun Boysan’a Ürgüp’de set arkadaşları tarafından veda töreni düzenlendi. Ünlü oyuncunun cenazesi, toprağa verilmek üzere Ankara'ya gönderildi. Sevenleri ve set arkadaşlarının da katıldığı cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilen Boysan'ın ardından ünlü isimler sosyal medya sayfalarında yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini dile getirdi.Ağustos ayının son gününde hayata veda eden ünlü oyuncunun vefatı ile ilgili haberler, Medya Takip Merkezi’nin raporuna göre Eylül ayında 2 bin 96 habere yansıdı.

9 YILIN ARDINDAN EKRANLARA DÖNÜYOR

Yıllar önce uğradığı silahlı saldırı nedeniyle sağlık sorunları yaşayarak ekranlardan uzak kalan İbrahim Tatlıses, yeniden ekranlara dönüyor. İlk programını 1993 yılında yapan Tatlıses, İbo Show programını 2011 yılına kadar devam ettirmişti. Yaşadığı olayın ardından tedavi süreci nedeniyle programa aran veren Tatlıses, 9 yılın ardından kaldığı yerden devam etmek üzere sahneye çıkacak. Ekranlara tekrar dönme açıklaması ile gündemde yer alan İbrahim Tatlıses, MTM’nin aynı raporuna göre Eylül ayı boyunca toplam bin 967 habere adını yazdırdı.