Geri Dön
Oyun Asfaltı ağlatacak oyun: Forza Horizon 4

Asfaltı ağlatacak oyun: Forza Horizon 4

İlki 2012 yılında piyasaya çıkan ve o yıldan bu yana iki yılda bir yeni sürümü oyuncular ile buluşan sevilen açık dünya yarış oyunu Forza Horizon 4, Microsoft’un E3’te gerçekleştirdiği basın etkinliği sırasında tanıtıldı.

Asfaltı ağlatacak oyun: Forza Horizon 4

Forza Horizon 4, E3 2018 etkinliği kapsamında duyuruldu. Oyunun grafiklerine hayran kalmamak elde değil. Gerçek hayattan bile daha gerçekçi grafikler oluşturulmuş. Araçların motor sesleri, dokuları, sarsılmaları; kısacası pek çok özelliğiyle bugünden konuşulmaya başlandı bile.

Forza Horizon 4'te toplamda 450 araç bulunacak. Bu araçları toplayarak modifiye edip İngiltere yollarına düşeceğiz. Açık dünya olarak çıkış yapacak olan Forza Horizon 4'de hava şartları sürekli olarak değişiklik gösterecek.

Forza Horizon 4 Xbox One ve Windows 10 için 2 Ekim'de çıkış yapacak. Oyunun Ultimate Edition sürümünü ön sipariş veren oyuncular diğer kullanıcılardan 4 dün önce oyuna erişebilecekler. Ayrıca iki genişleme paketi, Car Pass ve VIP üyelik hakkı gibi çeşitli ödüllere sahip olacaklar.