Geri Dön
Oyun Football Manager 2019 geliyor

Football Manager 2019 geliyor

Önümüzdeki sezonu hayranları tarafından beklenen Football Manager 2019, Sports Interactive ve SEGA , 2 Kasım 2018 Cuma günü yeni takımları ve ligleri ile geliyor.

Football Manager 2019 geliyor

Football Manager 2019, 2015’ten beri devam eden ikonik ‘Manager Man’ e veda ederek bir yöneticinin gözünden değiştirilecek olan oyuncular, büyük bir maç öncesinde tünele doğru ilerleyecek. Yeniden tasarlanan logolar, yeni ve geliştirilmiş özellikler ve DFL Bundesliga lisansının ilk kez uygulanmasıyla, Football Manager 2019, gerçekçilik konusunda her zamankinden daha gerçekçi olmaya hazırlanıyor. Özel fragmanı ile ilk kez yeni görünüme bakabilirsiniz.

Bugünden itibaren, SEGA onaylı dijital satış platformlarından Futbol Manager 2019'u (PC ve Mac için) önceden satın alan veya fiziksel perakendecilerden ön sipariş veren fanlar, lansmana kadar% 10 indirim faydalanacaklar. Dahası, SEGA onaylı bir dijital perakendeci ile önceden satın alma yapanlar, yönetimsel kariyerlerini, tamamen resmi bir Beta sürümünden başlayarak, iki hafta önce resmi çıkış tarihinden önce oynayabilecekler (tek oyunculu kariyerden başlayacaklar).(Beta'larını tam oyuna taşıyabilirler).