Geri Dön
Oyun Fortnite Android APK bekleyenlere kötü haber

Fortnite Android APK bekleyenlere kötü haber

Fortnite Android APK paketi hakkında henüz oyun platformlara çıkmadan evvel dev bir sızıntı yaşandı. Fortnite Android sürümünün Samsung Galaxy Tab S4 bünyesinde Samsung Note 9 ile eş zamanlı olarak çalışabileceği açıklandı.

Fortnite Android APK bekleyenlere kötü haber

Fortnite Android APK bilindiği üzere Google Play üzerinde yer almayacak. Oyun içi harcamalarda, Google Play tarafından alınan yüzde 30’luk komisyon bedeli nedeniyle farklı bir yol izleyen Epic Games, Samsung Note 9 ile yaptığı anlaşmayla Fortnite tanıtımı yapacak.

Note 9 çıkış tarihi itibariyle 30 günlük bir süreyle sadece Note 9 kullanıcıları Fortine Android sürümüne erişecek. Sonrasında ise global anlamda tüm oyunculara APK dosyası sunulacak.

Tab S4 4 GB RAM kapasitesi ve 64 GB dahili depolamaalanıyla güçlü bir sistem sunuyor. Snapdragon 833 işlemciile Fortnite Mobil için oldukça uygun bir cihaz olarak görülüyor.

Diğer cihazlar ise Note 9 tanıtımından 30 gün sonra Fortnite Mobil indirme ekranına erişebilecek. Henüz kesin olmamakla birlikte oyun gündemi için bomba niteliği taşıyan bu sızıntı, Fortnite sevenlerin 30 günlük bekleme çilesini geçirmeye yetmedi.