Geri Dön
Oyun Hyperide: Vector Ride, Nintendo Switch’e geliyor

Hyperide: Vector Ride, Nintendo Switch’e geliyor

Geliştirici stüdyo Kool2Play ve yayıncı firma Midven S.A, Hyperide: Vector Raid'in artık Nintendo Switch'e geldiğini duyurdu. River Raid ve Tron'dan esinlenen oyunda oyuncular kendilerini galaksinin en hızlı gemilerinden birine komuta eden kaptanın yerine koyacak.

Hyperide: Vector Ride, Nintendo Switch’e geliyor

Oynanış mekaniğinin geçmiş oyunlara saygılı bir gönderme özelliği taşıyan Hyperide: Vector Ride isimli oyunda süper hızlı bir uzay gemisi içinde uzayın daha önce keşfedilmemiş bölgelerinde engelleri yok ederken, bir yandan da hiper hızdaki uzay gemisini kontrol edecek olan oyuncular için bu iş kolay olmayacak. Çünkü etrafınızda olan biten her şey çok hızlı gelişecek ve bu sebeple konsantrasyon ve iyi bir odaklanmaya ihtiyacınız olacak.

Oyuncuların uzay gemisi, Tron ve diğer 80'lerin filmlerinden esinlenen çok boyutlu haritaları araştırıyor olacak. Her seviyede canlı, neon renkler, garip geometrik şekiller ve çok karakteristik, elektronik müzikle karşılaşacaksınız.

Klasik arcade özellikleri - koleksiyon, power-ups, hızlı aksiyon, süper yüksek puanlar ve en iyi olmak için acil ihtiyaç – ve türün en iyi unsurları ekleyen Hyperide: Vector Ride'ın ücreti ise Nintendo eShop üzerinden 3.99 dolar/euro fiyat etiketiyle satılıyor.