Geri Dön
Oyun Knights Chronicle 100'üncü Gün kutlamaları başladı

Knights Chronicle 100'üncü Gün kutlamaları başladı

Knights Chronicle oyun dünyasında 100’üncü gününü doldurdu ve bunu, oyunculara sürpriz hediyeler dağıtarak ve oyuna yepyeni bir karakter ekleyerek kutluyor.

Knights Chronicle 100'üncü Gün kutlamaları başladı

Netmarble Corp., popüler mobil RPG oyunu Knights Chronicle için “100. Gün Kutlama Etkinliği” düzenliyor ve oyuna yeni eklenen SSR-Derece karakteri tanıtıyor.

Knights Chronicle, oyunun yayına çıkışının 100’üncü gününü oyunculara çeşitli hediyeler dağıtarak kutluyor. Etkinlikler dahilinde oyuna bir hafta boyunca giriş yapan oyuncular çeşitli miktarlarda Kristal, Altın ve İşarete ek olarak, 4 Yıldız SSR Kahraman Çağırma Bileti ve daha fazla hediye kazanabilecek.

Yeni SSR-Derece Kahraman Taryn’i kazanma etkinliği 20 Eylül 2018 Perşembe günü başlıyor. Oyuncular etkinlik boyunca 6 adet Taryn alabilir. Bunun için tek yapmaları gereken oyunu oynayıp çeşitli görevleri tamamlamak.

Netmarble Chief Global Officer’ı Seungwon Lee, “Knights Chronicle’ın açılışından beri bizimle birlikte olup oyunun tadını çıkaran her oyuncuya teşekkürlerimizi sunarız. Oyunu daha da iyi ve eğlenceli hale getirmek için güncellemeler ve etkinlikler sunmaya devam edeceğiz” dedi.