Geri Dön
Oyun Wolfcity İzmir Turnuvası’nda şampiyon TeamBOss takımı oldu

Wolfcity İzmir Turnuvası’nda şampiyon TeamBOss takımı oldu

Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvaları bu hafta İzmir’deydi.

28 Ekim 2018 Pazar günü düzenlenen ASUS Wolfteam Türkiye Kupası Kırmızı Sezon’un 2’nci Wolfcity Turnuvası’nda 16 takım İstanbul’da yapılacak finale hak kazanmak için mücadele etti. Heyecanlı geçen maçların sonunda şampiyonluğu kazanan TeamBOss takımı oldu.

Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Türkiye’nin 8 farklı ilinde düzenlediği ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamındaki Wolfcity Turnuvasının 2’nci ayağı 28 Ekim 2018, Pazar günü İzmir’de gerçekleşti. Nexus İnternet Cafe’de düzenlenen turnuvaya 16 takım, 80 oyuncu katıldı. Hem oyuncuların hem de izleyicilerin heyecanı paylaştığı turnuvada TeamBOss takımı güçlü rakiplerinin arasından sıyrılmayı başardı.

Turnuvalar 8 şehirde düzenleniyor

Türkiye’de 7 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Bursa ve Ankara olmak üzere 8 şehirde ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında Wolfcity Turnuvalarını düzenliyor.

Büyük Final’in yolu Wolfcity Turnuvasından geçiyor

İzmir’de düzenlenen turnuvada başarılı olan takım, İstanbul’da düzenlenecek ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 finallerinde de mücadele etme imkanı kazandı. 2018 finallerine katılmanın yolu Wolfcity Turnuvası’nda başarılı olmaktan geçiyor.