Geri Dön
Oyun Yeniden tasarlanan 8 efsane oyun

Yeniden tasarlanan 8 efsane oyun

Filmlerin aksine, eski oyunları tekrar oynamak zor bir iş. Bazen eskiyen kontroller, bazen grafiklerin çok eski kalması veya oyunun aslında çok da iyi bir deneyim sunmadığını fark etmemiz, bunun sebepleri arasında. Orijinalinden bile iyi olan, modern grafiklerle yeniden tasarlanmış 8 remake'i sıraladık!

Yeniden tasarlanan 8 efsane oyun

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Kontrolleri iyileştirilen N. Sane Trilogy, sadece daha iyi görünmekle kalmıyor, ilk Crash'a kıyasla daha iyi bir kontrol hissi de sunuyor.

The Secret of Monkey Island: Special Edition

The Secret of Monkey Island'ın müziğinden espri anlayışına her şeyi, zamanının ilerisindeydi. Temel olarak aynı takımın geliştirdiği Special Edition, ses ve grafikleri iyileştiriyor.

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

2015'te yayınlanan Majora's Mask 3D, ilk oyundaki tekrarlayan yan görevler, yoran zaman mekaniği, kaldığınız yeri kaybetmeniz gibi sorunların tümünü çözdü ve daha iyi bir oyun deneyimi sundu.

Ratchet & Clank

2016'da çıkan Ratchet & Clank, bir remake - yeniden tasarlama karışımı.

Tomb Raider: Anniversary

Tomb Raider: Anniversary ile Lara Croft'un Scion of Atlantis'taki ilk görevi yeni bir hayat kazandı.

Pokémon: Let's Go Pikachu/Eevee

Sadece grafik alanında geliştirmeler yapmakla yetinmeyen Let's Go, gizlik teknikler ve Alolan türlerini de oyuna kazandırdı.

Spyro Reignited Trilogy

Crash gibi 1990'ların sonlarında çıkan Spyro, o zamanlar çok seviliyordu ama bugün hala ilgi çekiyor mu? Bu sorunun kesin cevabı, aynı ruhu taşıyan remake'te. Grafikleriyle etkileyen, ilk üç oyunu bir araya getiriyor.

Shadow of the Colossus

Bluepoint Games'in remake'iyle kendini aştığı Shadow of the Colossus, artık PS4'te 1080p 30fps'de oynanabiliyor.