Geri Dön
Politika Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KEİ Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'nda

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KEİ Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'nda

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 39. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de başladı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, çalışma oturumunda konuştu.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KEİ Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'nda

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de başlayan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 39. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'a katıldı. Türkiye adına toplantıya katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çalışma oturumunda konuştu.

RUS MEVKİDAŞI LAVROV İLE GÖRÜŞTÜ

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 39. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.

Lavrov ile görüşmesine dair Çavuşoğlu, "İkili meseleler, devam eden projeler, ticaret, vize, konsolosluk meseleleri ve Suriye konusunu ele aldık. Bölgesel ve ikili meseleleri, birbirimizi ilgilendiren mevzuları samimi, dostane bir ortamda değerlendirdik"

"BAZI SORUNLARI ÇÖZMÜŞ OLDUK"

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 39. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çıkışta gazetecilere konuştu.

Çavuşoğlu, "Azerbaycan'ın başarılı dönem başkanlığı ve çabaları sayesinde bazı sorunları çözmüş olduk. Kardeş Azerbaycan'ı gönülden tebrik ediyorum. Bu toplantıda bu örgütle ilgili gelecekte neler yapabileceğimizi konuştuk. Bir sonraki dönem başkanı Bulgaristan olacak." dedi.