Geri Dön
Sağlık-Yaşam Bakan Koca: Milletimize hayırlı uğurlu olsun

Bakan Koca: Milletimize hayırlı uğurlu olsun

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, devlet büyüklerinin aşı kampanyasına katılımını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk aşıyı olarak başlattığını belirterek, "Milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bakan Koca: Milletimize hayırlı uğurlu olsun

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafına yer vererek, "Bilim Kurulu Üyelerimizin önerisi ile Devlet büyüklerinin aşı kampanyasına katılımını Sayın Cumhurbaşkanımız kendisi ilk aşıyı olarak başlattı. Milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakan Fahrettin Koca, Acil Kullanım Onayı verildikten sonra uygulanmaya başlanan Koronavac aşısı için siyasi parti genel başkanlarıyla aşı olmaları konusunda görüştü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından incelemesi tamamlanan ve Acil Kullanım Onayı verilen Koronavac aşısı için siyasi parti genel başkanlarıyla, Anayasa Mahkemesi Başkanı ve Meclis Başkanı ile görüştü. Genel başkanlara, koronavirüs aşısı olmaları konusunda davette bulunduğunu belirten Bakan Koca, Twitter hesabından "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.