Geri Dön
Son Dakika Afyon OSB'de seçim

Afyon OSB'de seçim

Afyon OSB'de seçim

Afyon OSB'de seçim

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 17. Olağan Genel Kurulunda tek liste halinde seçime giren mevcut Başkan Bekir Yeşilay, yeniden seçildi.

OSB toplantı salonunda yeterli çoğunluğun sağlanmasıyla gerçekleşen 17. Olağan Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan kurulu başkanlığını Umut Temizer'in yürüttüğü kongrede, divan üyeliğini ise Abdurrahman Tuna ile Ender Sezgintürk yaptı. OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu'nun faaliyet raporunu okumasıyla devam eden kongre denetim kurulu raporunun OSB mali müşaviri Murat Şanaldı tarafından okunmasıyla sürdü. Olağan genel kurulda gündem maddeleri tek tek okunarak oybirliğiyle karara bağlandı.

Genel kurulda konuşan OSB Başkanı Bekir Yeşilay, kendisine yeniden destek veren üyelere teşekkür etti. OSB'nin hedef ve çalışmalarından bahseden Yeşilay, "Bizim en büyük hedeflerimizden biri döküm sahamızla ilgili. Bu konuyla ilgili ciddi sorunlar yaşıyoruz. Karayollarının arkasındaki yere aşağı yukarı 8 yıldır döküm yapıyoruz. Hızlı tren çalışmaları nedeniyle bir anda bizim orada 10 yıllık dolgu yapacağımız yere hızlı tren çalışmalarının oraya hafriyat dökmesi sebebiyle şartlar çok zorlandı. Zaten zor şartlarda yapıyorduk. İyi niyetli şekilde siyasilerin destekleri, yetkili müdürlüklerdeki, bakanlıklardaki bürokratların iyi niyetli yaklaşımlarıyla bugüne kadar idare edilmişti" dedi.

Konuşmaların ve genel kurulun gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından başkanlık seçimi için oylamaya geçildi. Seçime tek listeyle giren Bekir Yeşilay ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan açık oylama sonrasında oy birliğiyle yeniden OSB yönetimine seçildi.

FOTOĞRAFLI