Geri Dön
Son Dakika Barış Suyu Festivali sürüyor

Barış Suyu Festivali sürüyor

Barış Suyu Festivali sürüyor

Barış Suyu Festivali sürüyor

MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali kapsamında Fester Abdü ve Özgür Şarkılar Grubu sahneye çıktı.

23. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali'nin ikinci gününde bir video paylaşım sitesinde ünlenen Fester Abdü ile Özgür Şarkılar Grubu, Manavgat halkı ile buluştu. Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan Festival Köyü etkinlikleriyle başlayan ikinci günde, çeşitli el sanatları atölyeleri, satış stantları, workshoplar, turnuvalar, karaoke, dans gösterileri, retro oyunlar sunuldu.

Etkinliklerin ardından sahneye çıkan Fester Abdü, Manavgatlı hayranlarıyla bir araya gelerek sohbet etti, hayranlarıyla bol bol fotoğraflar çektirdi. Fester Abdü, Türkiye Basketbol Milli Takımı için bestelediği marşını da ilk olarak Manavgat'ta seslendirdi. Manavgat'ta yaşayan sanatçılardan oluşan Özgür Şarkılar Grubu da sahne aldı. En sevilen şarkılarını dinleyicilerle birlikte söyleyen Özgür Şarkılar Grubu, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemde, Manavgat'ta düzenlenen Barış Suyu Kültür Sanat Turizm ve Gençlik Festivali'nin barış, dostluk, sevgi ve kardeşliği pekiştireceğini söyledi. Sözen, festival kapsamında 26 Temmuz Cuma günü Cem Belevi ve Aleyna Tilki, 27 Temmuz Cumartesi günü Gökçe ve Edis, 28 Temmuz Pazar günü ise Zakkum ve Ebru Gündeş gibi ünlü sanatçıların konserlerini izlemeye bütün Manavgat halkını davet etti.

FOTOĞRAFLI