Geri Dön
Son Dakika Başkan Bilgin'den Voleybol Milli Takımına ziyaret

Başkan Bilgin'den Voleybol Milli Takımına ziyaret

Başkan Bilgin'den Voleybol Milli Takımına ziyaret

Başkan Bilgin'den Voleybol Milli Takımına ziyaret

SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, pazar günü Letonya ile oynayacağı maç için Sivas'ta bulunan A Milli Erkek Voleybol Takımını ziyaret ederek başarı diledi.
26 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te Taha Akgül Spor Salonu Yeni Dört Eylül Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek Letonya maçı öncesinde milli takım Sivas'a gelerek çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanı ziyaret ederek A Milli Voleybol Takımına başarılar diledi.
Başkan Bilgin'i karşılayan antrenör Nedim Özbey takım hakkında bilgi verdi. Özbey, "Letonya müsabakası için Anadolu'da bulunmak çok güzel. Pazartesi günü Sivas'ta kampa girdik. Geldiğimiz günden beri gerek protokol üyeleri, gerekse Sivaslıların yoğun ilgisiyle karşılaştık. Sivas Kongresi'nin 100'üncü yılında Sivas'ta ilk defa bir milli müsabaka oynanacak. Umarım bu maçı kazanarak biz de tarihe geçeriz" ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise "Milli takımımızı Sivas'ta ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pazar günü gerçekleşecek olan müsabakada salonu halkımız tıklım tıklım doldurarak takımımıza destek verecektir. Öte yandan Sivas Kongremizin 100'üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde böyle önemli bir müsabakanın ilimizde gerçekleştiriliyor olması gurur veriyor. Biz de bu ilin yöneticileri olarak her türlü desteği takımımıza vermeye hazırız" dedi.
12 takımın katılımı ile 3 grup şeklinde düzenlenecek Avrupa Altın Ligi’nde (CEV) Milli takım, A Grubu’nda Belçika, Slovakya ve Letonya ile mücadele edecek.

FOTOĞRAFLI