Geri Dön
Son Dakika Başkan Bozdoğan: Her muhtarlığa personel görevlendireceğiz

Başkan Bozdoğan: Her muhtarlığa personel görevlendireceğiz

Başkan Bozdoğan: Her muhtarlığa personel görevlendireceğiz

Başkan Bozdoğan: Her muhtarlığa personel görevlendireceğiz

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, belediyenin işbirlikçilerinin muhtarlar olduğunu belirterek, "Kentte bulunan bütün muhtarlıklara belediyeyi temsil edecek birer personel görevlendireceğiz" dedi.
Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ve muhtarlarla Belediye Tesisleri içerisinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, Başkan Yardımcılarından Ünzile Kuru, Ali Dinsever, Ali Erhan Okyay, Muttallip Bobuşoğlu ve meclis üyeleri katıldı.
Tarsus’u ortak akılla yönetilmesi gerektiğini belirten Başkan Bozdoğan, "Belediyenin kurumsal işbirlikçileri muhtarlarımızdır. Benim başarım sizin başarınızdır, sizin başarısızlığınız benim başarısızlığımdır. Her gittiğim yerde bu kenti yönetirken öncelikle ortak aklın yönetmesi gerektiğini ve demokrasi adına yönetimde söz sahibi olan muhtarlarımız önceliklidir. Çünkü sizler bulunduğunuz köyün, bulunduğunuz mahallenin aynı zamanda belediye başkanısınız" dedi.
Bozdoğan, istihdama yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü, her bir muhtarın yanına belediyeyi temsil edecek bir personelin görevlendireceğini ifade ederek, "Türkiye'de belki de köy bazında, mahalle bazında olmayan her muhtarımızın yanına mutlaka ama mutlaka belediyeyi temsil eden muhtarlarımıza yardımcı olacak bir elemanımızı görevlendireceğiz. Bununla ilgili çalışma başlattık. Sizlerle ilerde yapacağımız çalışmalarda muhtarlarımıza ne gibi sözler verdik, neleri yapacağız tek tek izah edeceğim. Emin olun ki sizin bir günde yaptığınız eylemi veya faaliyeti anı anına belediyeye ulaşacak ve belediyeden gereken desteği alacaksınız. Herkesin bir amacı var bir hedefi var bir de hantal yapı oluşturan faaliyetler vardır. Bizim sorunumuz o hantal yapı oluşturan faaliyetlerle uğraşmak değil, en üstteki hedefimize amacımıza ulaşmaktır" diye konuştu.
Başkan Bozdoğan yemek sonunda muhtarlara üç boyutlu Atatürk portresi hediye etti.

FOTOĞRAFLI