Geri Dön
Son Dakika Başkan Büyükkılıç, Boğazköprü'de inceleme yaptı

Başkan Büyükkılıç, Boğazköprü'de inceleme yaptı

Başkan Büyükkılıç, Boğazköprü'de inceleme yaptı

Başkan Büyükkılıç, Boğazköprü'de inceleme yaptı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karayolları 6. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ile yapımı devam Boğazköprü yolunda incelemelerde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayseri'nin Ankara ve Adana ile bağlantısını sağlayan Boğazköprü yolunda incelemelerde bulundu. Karayolları 6. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş'ın da katıldığı incelemelerde konuşan Başkan Büyükkılıç, " Çalışmaların güçlüğünün farkındayız; ama Kayserili hemşerilerimizin canı tez. Boğazköprü bizim için çok önemli. Kayseri’ye girişin en önemli noktası. Çalışmalar nedeniyle şu anda şehir kilitlenmiş durumda. Burasının bir an önce faaliyete geçmesini sağlamamız lazım. Gerekirse 24 saat çalışmalıyız ve bir an önce tamamlamalıyız” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bir süre Boğazköprü-Organize Sanayi Kavşağı arasındaki 3,3 kilometrelik yolda yapılan çalışmaları da takip etti. Başkan Büyükkılıç’a yapılan çalışmalarla ilgili brifing de verildi. Yapılan açıklamada zayıf zemine üzerine oturan yolun, deformasyonlardan etkilenmemesi için Hücresel Dolgu Sistemi ile yapıldığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI