Geri Dön
Son Dakika Başkan Özkan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Başkan Özkan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Başkan Özkan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Başkan Özkan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Yasin KESKİN/KARACABEY (Bursa), (DHA)–BURSA’da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

BURSA’da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu öğrencilerle görüştü. Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (KTSO) Naci Güncü ve Karacabey Meslek Yüksek Okulu (KMYO) Müdürü Soner Altun’un da hazır bulunduğu etkinlikte bir konuşma yapan Özkan, eğitim hayatlarında öğrencilere başarılar diledi. Karacabey Meslek Yüksek Okulu’nu tercih ederek ilçeye geldikleri için tüm öğrencilere ayrı ayrı teşekkür eden Özkan, “Güzellikler şehri Karacabey’i sizler de tanıdıkça çok seveceksiniz. Karacabey artık tarım ve hayvancılıkta olduğu kadar turizm ve teknoloji alanındaki girişimleriyle de adından sık söz ettiren bir ilçe oldu. Bu anlamda, sizler de eminim zamanla bu güzelliklerimizi tanıdıkça mutlu olacaksınız” dedi.

“KARACABEY HERKESİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR”

Karacabey’in güzellikleri ile herkesin ilgisini çekmeye başladığını ifade eden Özkan, ilçenin değerlerini ortaya çıkaracak çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Özkan, ilçenin özellikle son yıllardaki dönüşüm hamleleriyle her alanda ciddi bir atılıma sahne olduğunu ifade ederek, “İlçemizde sizlerin keşfetmesini bekleyen Uluabat Gölü, Eskikaraağaç Leylek Köyü, Issızhan, Kuş Cenneti, Karacabey Harası ve Karacabey Longozu ile sahil bölgemiz olmak üzere tarihi ve doğal pek çok turizm alanı var. Tüm bu güzellikler, siz aydınlık geleceğimiz olan gençler ile daha da anlamlı oluyor. Sizlerle böyle bir buluşmada bir araya geldiğim için çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri, protokol üyelerince verildi. Belge törenin ardından ise öğrenciler ile birlikte kahvaltı yapıldı.
FOTOĞRAFLI